offline ![]() Aleksandrasmajli kierownik
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: groszka7878 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() HaDwao.net inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: olla9991 praktykant |
No właśnie... jakie będą ściany i podłoga oraz listwy?
Jakby nie patrzeć kolorystycznie wszytsko musi do siebie
pasować, żeby nie wyglądało dziwnie... |
| |
![]() Gość: Kumpla praktykant |
Mnie się podoba np taka opcja: |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kusząca58 majster
![]() |
Mnie się podobają jasne meble. Znalazłam właśnie taką ofertę http://www.outletmeblowy.pl/ Bardzo fajna obniżka do 75% i transport za darmo. Tylko trzeba się szybko decydować, bo promocja trwa do 13.1.15r. |
| |
offline ![]() majka88 praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: bonanza praktykant |
Popatrz sobie na meble w ofercie sklepu 33 meble. Tam mają bardzo różnorodny asortyment, więc na pewno znajdziesz meble, które cię oczaruja ;) |
| |
offline ![]() Meblonista doświadczony
![]() |
Odradzam ciemne meble, a tym bardziej czarne. Przebywanie w
takim wnętrzu po pewnym czasie działa niekorzystnie na
naszym samopoczuciu, sama niestety się o tym przekonałam..
Czarne meble są eleganckie, nadają w wnętrzu ciekawego
akcentu, łatwo łączyć dodatki z czernią, jednak już
tego samego dnia po starciu kurzu znowu go widać.. Białe
meble rozjaśniają wnętrze i zależne jak je zestawimy,
nie muszą prezentować się sterylnie i szpitalnie. |
| |
![]() Gość: monteneki praktykant |
Podejdźmy praktycznie do tematu - na ciemnych meblach bardziej widać kurz ;) Wiem z doświadczenia. Ja mam meble zamawiane w firmie http://www.hiperstolarka.pl/ i bardzo jestem z nich zadowolony. Robione na zamówienie, więc są idealnie dopasowane do moich potrzeb i do mojego mieszkania. |
|
Meble biało czarne, jasno - ciemne - jak dobrać?
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Meble tapicerowane Liczba postów: 197 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowych mebli, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę firmy Ravio - panele ścienne tapicerowane . Wszystk...
- Podłoga Liczba postów: 127 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
- Erkado Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Cześć, planujemy wymienić drzwi w naszym domu we wszystkich pomieszczeniach. Od koleżanki z pracy, która ostatnio robiła remont, usłyszałam wiele dobrego o firm...
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 227 Grupa: Najnowsze t... Może ktoś z was zdecydował by się na bardzo dobre łóżka chowane w szafie . Sam takie łóżko kupiłem kilka tygodni temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 491 Grupa: Najnowsze t... Zgadzam się, rolety to świetne rozwiązanie – praktyczne i estetyczne jednocześnie. Sam długo zastanawiałem się nad wyborem i ostatecznie postawiłem na rolety od...