Gość: Kora praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline buchu fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: qbuś praktykant |
A czy ktoś kupował w sklepie 10office? Czytałem sporo dobrych opinii i widziałem meble na stronie, więc chodzi mi bardziej o ewentualne możliwości negocjacji przy większym zamówieniu :) Ktoś ma jakieś doświadczenia? ;) |
| |
offline ellliza doświadczony
|
Gdybym miała urządzać biuro, to na pewno postawiłabym na
meble utrzymane w czarnym kolorze. Dzięki temu biuro
byłoby zaaranżowane w eleganckim stylu, na ścianach
powiesiłabym jakieś obrazy. Krzesła natomiast powinny
być wygodne i praktyczne, koniecznie z wysokim oparciem i
na kółkach. |
| |
offline Ledy_eu doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Więcławski kierownik
|
|
| |
offline buchu fachowiec
|
|
| |
Gość: słaowow praktykant |
ja bardzo fajne meble do biura, do sal konferencyjnych znalazłem w http://www.meblant.pl/index.xml wyglądają ładnie, krzesła i fotele okazały się wygodne, więc nie mam powodów do narzekań |
| |
offline DoOzdabiania.pl kierownik
|
Moim zdaniem w meblach biurowych najbardziej liczy się
rozmiar oraz kształt samego biurka-ono często stanowi
główną ozdobę,cała reszta jak meblościanka czy regał
to tylko dodatki,zresztą teraz w sklepach internetowych
można spotkać ciekawe kolekcje. |
| |
Gość: aneczka.anula praktykant |
ja uważam, że najważniejsze są fotele i biurka. Bo jeśli fotel będzie niewygodny a biurko za wysokie lub za niskie to będzie niewygodnie i zamiast pracować wszyscy myślą o bolącym kręgosłupie. Wysokość biurka można dobrać, ale kwestia fotela to troche bardziej rozbudowana sprawa. najlepiej zaufać fachowcom i kupic produkt oznaczony jako wyrób medyczny. takie fotele ergonomiczne są gwarancją, że nie będzie dokuczał nam ból kręgosłupa. Dla zainteresowanych zostawiam link: http://mildis.pl/pl/fotele-ergonomiczne |
|
Meble biurowe
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
- Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
- Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam regularnie korzystam. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem d...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 40 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
- Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...