Dlatego, żeby dobrze dopasować biurko i inne meble do wnętrza to ja biorę meble na zamówienie. Wtedy masz zawsze tak jak chcesz i wszystko dopasowane. Zazwyczaj nie kupisz tego co tak na prawdę byś chciał w seryjnej produkcji. Poza tym rozmiary, kształty pomieszczeń też wpływają na to jaki będzie ostateczny efekt, kupisz za duże biurko bo akurat takie było i już to kiepsko będzie wyglądać. Ja mam taką jedną firmę, która mi robi wszystkie meble na zamówienie, zamawiam stąd: http://www.bakpol.pl/informacja/23/meble-na-w ymiar , są słowni i mam zawsze to czego chcę, mają dobry dryg do robienia mebli biurowych, także warto zwrócić na nich uwagę.
offline MarekDan praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Meble-z-drewna.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Dingo praktykant |
|
| |
Gość: Agaaaaaa praktykant |
Też uważam, że fotele są w pracy biurowej najważniejsze. Fotel ergonomiczny, wyprofilowany a nawet medyczny, gdzie chcemy zadbać o profilaktykę kręgosłupa jest niesamowicie ważny. Super jak firma może nam takie fotele zapewnić. Mój mąż po konsultacji medycznej poprosił swojego szefa o dofinansowanie takiego krzesła i dzisiaj po 2 latach siedzenia na nim są ogromne efekty i poprawa, którą głównie odczuwa w domu, gdzie siedzi na średniej jakości fotelu. Po nowym roku decydujemy się na zakup specjalnego fotela i z tego co widzimy to ta firma kulik system ma takie fotele opatentowane i medyczne właśnie. Wiem jedno, nigdy nie kupię fotela w skelpie typu ikea. |
| |
offline MeblezKrakowa_pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: effie praktykant |
A jak Wam się takie szalone podobają? :) niestety tylko do
części wnętrz biurowych by pasowały (do firm o
określonym profilu - tak sądzę) |
| |
offline MeblezKrakowa_pl inżynier
|
Jak na moje oko to jednak zbyt szalone i użyję nawet
słowa: odważne. Gabinet powinien zapewniać spokój,relaks
czy warunki odpowiednie do pracy,więc warto postawić na
meble w takiej tonacji kolorów. A co sądzicie o dębowym
zestawie,czyli parkiet plus biurko i komoda na jedną ze
ścian? Kilka ciekawych aranżacji znajdziecie u nas. |
| |
Gość: Myszkowa praktykant |
Ja myślę o otworzeniu własnego lokum na firmę produkującą meble biurowe ręcznie malowane, z motywami, może do jakiś agencji reklamowych http://www.demagcranes.pl/ sprzęt już mam... |
| |
Gość: asdxzcasd praktykant |
Ja chciałbym urządzić cale biuro od biurek, szafek az po krzesla i drobiazki, czy ktos może korzystal i słyszał o fiermie www.lobbysklep.pl ? Chce skorzystac, ale potrzebuje jeszcze jakis opinii. Dzieki z gory |
| |
Gość: asdxzcdas praktykant |
Hmmm, ja korzysalem keidys w tej firmy www.terminex-meble.pl ale to było raczej w zakresie mebli domowych, ale jak tak patrze to maja i biurowe. Zobacz, mysle, ze warto |
|