Stron: 11 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline wawa111 kierownik
|
A nikt nie pisze nic na temat metalowych mebli biurowych? |
| |
Reklamy Google | |
offline Quadre.pl kierownik
|
|
| |
Gość: Gonzales praktykant |
Z tego co widzę, bardzo szeroka jest oferta mebli do biura, ale jeśli chodzi o meble do gabinetu lekarskiego, to już niestety nie ma zbyt wiele propozycji, wiem, że można kupić specjalne szafki np. w sklepie juventas , może znacie też inne miejsca, gdzie dostanę takie meble? |
| |
offline Kamieneo.com majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline wawa111 kierownik
|
A może coś z metalowego wyposażenia? |
| |
offline MegaSofa.pl inżynier
|
|
| |
Gość: Kriss90909 praktykant |
Mi natomiast bardzo podpasowały meble stąd http://steckomeble.pl/ uważam że cena jest adekwatna do jakości, spory wybór, no spokojnie można sobie pozwolic na urządzenie powierzchni biurowej z ich pomocą |
| |
Gość: jubon33 praktykant |
Markę Limesto mogę podpowiedzieć w kwestii mebli socjalnych. Sporo szafek ubraniowych dla różnych miejsc – hal produkcyjnych, remiz strażackich, czy basenów. Myśmy kupowali tutaj szafki ubraniowe dla pracowników naszego sklepu. Proste konstrukcje, ale za to wygodne i w zasadzie bezawaryjne. Szafki są w katalogu – socjalne, na ich stronie limesto.pl. |
| |
Gość: tomkiss praktykant |
Można za dobre pieniądze zamówić meble od Meblomex. Dobra obsługa, rzetelne podejście do tematu. Mam w hostelu trochę ich mebli w tym całą recepcję i trzymają się bardzo ładnie. Wiadomo jak to jest w takim miejscu – goście zmieniają się z dnia na dzień, także meble muszą być naprawdę trwałe, żeby jako tako posłużyć przez dłuższy czas i te takie są. A przy tym dobrze wyglądają wizualnie a ja mogę trochę większą stawkę wziąć za noc, niż gdybym miał jakieś meble z odzysku. |
|
Stron: 11 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸