Meble do biura

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

11 sierpnia 2017, 12:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Fotele biurowe polecam firmy axracing,jednak są drogie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2017, 13:24

Moim zdaniem warto też podjechać do jakiegoś sklepu stacjonarnego i sprawdzić ich ofertę. Ważne żeby się nie zamykać na jedną opcję.

www.swietliscie.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 sierpnia 2017, 12:40

Dzień dobry,
reprezentuję markę ADER Meble, która posiada 15-letnie doświadczenie w dystrybucji mebli do pomieszczeń biurowych. Jeśli zależy Państwu na ergonomicznym i funkcjonalnym wyposażeniu miejsca pracy, zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na stronie: www.meble-ader.pl. Dodatkowo, mając na uwadze potrzebę kompleksowej obsługi, umożliwiamy Klientom współpracę od projektu po montaż. Jeżeli będą mieli Państwo dodatkowe pytania zachęcam do bezpośredniego kontaktu tel. 71 357-13-19 lub mailowego: biuro@meble-ader.pl
Pozdrawiam
Anna Wojech,
Doradca Klienta ADER Meble

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2017, 21:05

A ja mam problem i dylemat, muszę kupić biurko pod komputer dla syna, lat 7 - na co się zdecydować i co brać pod uwagę, aby było na dłuższy czas?

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2017, 09:09

Będę kupował cały komplet metalowych mebli biurowych w sklepie Limesto – http://limesto.pl. Oferta cenowo bardzo przystępna i mam tylko nadzieję, że jak już meble do mnie dotrą to nie będę miał problemów z montażem. Sklep znam bo brat u nich już parę miesięcy temu robił zakupy do swojego sklepu. Widziałem u niego mebelki i prezentują się na tyle dobrze że też tutaj będę zamawiał.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 września 2017, 10:15

Poszukaj po fajnych sklepach meblowych, w twoim mieście na pewno jest ich sporo.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2017, 13:19

Mi się nawet podobają meble w ikea. I są bardzo dobrej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2017, 13:30

Na pewno warto dopasować wystrój do charakteru Waszej firmy. To bardzo ważne, bo przecież klienci zwracają dużą uwagę na takie detale. Akurat meble biurowe muszą zostać wybrane z głową. Powodzenia!

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2017, 22:11

pamiętajcie tez o ciekawym i porządnym oświetleniu, przykładowo http://www.lighting.philips.pl/systemy/system -areas/miejsca-uzytecznosci-publicznej/drogi-i-ulice

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2017, 12:58

Czasami może być tak, jak w moim przypadku, że długo wertowałem oferty sklepów i nie mogłem znaleźć nic dla siebie do biura. Ale w końcu trafiłem na to krzesło http://4krzesla.pl/sklep/krzeslo-biurowe-obro towe/ no i to był impuls, że je kupiłem, ale oczywiście nie żałuję. Sprawdza się znakomicie i nie zamieniłbym go na nic innego :P

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 408

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >