Meble - jakie meble do salonu?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

3 czerwca 2014, 09:29

Zgadzam sie: good 0 bad

ja z kolei kupowałam ostatnio meble tu: http://www.meble-wojcik.com/oferta/sofy/ alkurat sofę i jest mega wygodna. Masz też z tego co widziałam fotele, meblościanki, więc jest w czym wybierać. Ceny przyzwoite

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 czerwca 2014, 13:51

Ja mam od nich komodę, ale teraz szukam czegoś tańszego do beżowego pokoju mojej córki. Przydałaby się nam ładna meblościanka i jakaś kanapa, ale nie droga, żeby nie nadszarpała zbytnio naszego budżetu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 czerwca 2014, 12:02

Tez jestem na etapie wymiany prawie wszystkich mebli, ale zanim pozbędę się staroci oglądam po sklepach różne aranżacje może którąś się zainspiruję.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2014, 14:17

Również się nad tym zastanawiam, ponieważ chcę wymienić stare meble na coś nowocześniejszego. Jak do tej pory w salonie mieliśmy meblościankę, którą kupiliśmy ponad 10 lat temu. Myślałam o którymś komplecie z tego sklepu internetowego - http://www.burzynscymeble.pl/pl/c/Meble-pokoj owe/1. Nie wiem jednak na który się zdecydować. Waham się pomiędzy zestawem Belfort a zestawem Ombra.

Ten post był edytowany przez emilka dnia: 16 czerwca 2014, 14:18
Zgłoś | Cytuj | Link

16 czerwca 2014, 20:41

Emilka - ombra jest całkiem ciekawa. Ja z kolei uwielbiam w salonie szafy. No kocham takie rozwiązania. Minimalizm. Szafa, sofa i fotele. Stół. I jest przestrzeń, i jest design i jest świetne rozwiązanie. Ostatnio montowali u mnie szafę - Komandora http://komandorszafy.com/galeria/sypialnia/ - zobaczcie jakie mają fajne rozwiązania, zdobią? Ktoś ma namiary na fajne sofy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 czerwca 2014, 13:58

Ja mam swoje meble z pobliskiego sklepu meblowego, jakoś nie lubię zamawiać mebli w necie.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2014, 12:18

Proponuję modułowy narożnik Gordon, który został zaprojektowany przez hiszpańskich projektantów, a w Polsce sprzedawany jest przez nasz sklep http://hauz.pl/. Jego cechą charakterystyczną jest obszycie, które wykonano z ... szarego jeansu :D Sprzedajemy pojedyncze moduły do tego mebla tj. narożny i normalne, a do tego pasującą do kolekcji pufę. Zakładka nt. produktu

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2014, 19:15

Dlaczego nie lubicie zamawiać mebli w internecie?
Ja już się przyzwyczaiłam i robię to zawsze. Rzadko się zdarza, że spodoba mi się coś w sklepie stacjonarnym. Największy wybór jest niestety w internecie.
Przeważnie kupuję na : www.meble48h.pl . Szybki dowóz do domu , meble solidne. Czego chcieć więcej ?

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2014, 13:03

ja też zamówiłam w internecie. szybciej i wygodniej :) akurat korzystałam ze sklepu kraina mebli drewnianych :) no i mam piękne drewniane mebelki :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2014, 13:36

a jak duży masz salon?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19700 użytkowników

Użytkownicy online (5)

gości: 280

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >