Meble - jakie meble do salonu?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  22 23 24 25 26  ▸  ▸▸

28 lipca 2015, 11:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak dla mnie dobrym wyborem mebli może być magiamebli.com.pl. Świetna firma z atrakcyjną ofertą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 sierpnia 2015, 15:23

Mnie się wydaje, że największy wybór mebli i tak jest w Agacie. Przynajmniej nie trzeba chodzić po kilku salonach, wszystko w jednym miejscu jest. Nawet ozdoby do domu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 sierpnia 2015, 09:34

Wg mnie warto poszukać także w sklepach internetowych,nie muszą być to zawsze sieciówki gdzie cena nie odpowiada jakości,a często jest po prostu zawyżona. teraz podczas lata spotkamy wiele ciekawych promocji,właśnie zaczynając od sklepów internetowych.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2015, 18:33

Ja jestem zwolenniczką mebli nowoczesnych. Do siebie zakupiłam je od firmy http://galeria.heban.pl/ gdzie znalazłam świetny, minimalistyczny zestaw który zachwycił mnie od razu swoim wyglądem.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2015, 12:17

Bardzo duży wybór fajnych mebli wypoczynkowych posiada firma http://meble-wojcik.com/meble-wypoczynkowe/ Są fajnie zrobione i nie porażają portfela swoją ceną

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 sierpnia 2015, 13:22

Witam wszystkich Użytkowników na forum. jeżeli mowa o meblach do salonu,to mi podobają się tapicerowane,a najlepiej narożnik plus do tego fotel lub pufa,to w połączeniu z odpowiednim kolorem mebli zapewni nam naprawde znakomity efekt. W oknach obowiązkowo również rolety lub żaluzje,to dzisiaj standard.

www.Vitre.net.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2015, 08:17

Witam wszystkich czytelników i wszystkich szukających mebli do salonu: mebli z drewna, stylowych mebli tapicerowanych, mebli lubianej marki Belldeco, zapraszam do sklepu: http://milemaison.pl/ - nie tylko piękne meble, ale i profesjonalna obsługa, która zawsze służy pomocą :) Serdecznie zapraszam :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2015, 23:49

M nie zawsze podobały sie klimaty skandynawskie

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2015, 09:11

Ja mam mam meble w stylu prowansalskim :) Jeżeli lubicie taki typ wystroju to polecam kolekcję Provance z meblomoda.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2015, 15:18

Podbijam wątek. Równiez mam problem z doborem mebli. Mam szare ściany!

Ten post był edytowany przez Mimina dnia: 8 września 2015, 15:20
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  22 23 24 25 26  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19696 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 243

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >