Meble - jakie meble do salonu?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  27 28 29 30 31  ▸  ▸▸

5 maja 2016, 09:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Lubicie meble w stylu skandynawskim? Jeśli tak to zajrzyjcie na http://decorolka.pl- warto!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 maja 2016, 11:43

Generalnie styl skandynawski nie należy do moich ulubionych z racji dosyć surowej kolorystyki. Jeżeli miałabym wybierać stylowe,oryginalne meble to postawiłabym na tapicerowane w niecodziennej kolorystyce.

www.Domartstyl.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 maja 2016, 08:49

Piękne są meble w stylu kolonialnym…takie nietypowe i widać że solidnie zrobione. Ja zdecydowałam się na zakup takich mebli z firmy http://dobremeble.net/ . Coś pięknego

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2016, 15:40

Ja jestem tradycjonalistką i wolę klasyczne meble. Z mężem wybraliśmy kolekcję Sewilla w agacie, która idealnie pasuje do naszego salonu i ładnie się prezentuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2016, 21:45

.

Ten post był edytowany przez kaaki2 dnia: 1 lipca 2016, 02:20
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 czerwca 2016, 08:39

Do salonu polecam cały komplet wypoczynkowy z sofą,wersalką oraz fotelami,ewentualnie jeden większy narożnik,który również znakomicie się sprawdzi. Kilka nowych kolekcji znajdziesz na www.MegaSofa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2016, 11:15

Dla mnie do salonu bądź gabinetu można być wstawić meble biurowe. Znam kilka firm, które mają w swojej ofercie ciekawe modele mebli. Jest to np. Projekt Mebel.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2016, 15:48

Meble biurowe do salonu? To jakaś pomyłka,jeżeli już to delikatny regał plus barek i do tego wspomniany przeze mnie narożnik,akurat na naszej stronie znajdziecie wiele ciekawych wersji kolorystycznych,naprawdę warto.

www.MegaSofa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2016, 08:39

Ja myślę, że teraz fajnie reaktywują się meblościanki , w sklepach można znaleźć takie, które naprawdę świetnie się prezentują i idealnie mogą pasować nawet do nowoczesnego i eleganckiego salonu.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2016, 12:15

W sumie wszystko można ciekawie zaaranżować jeśli tylko posiada się na to ciekawy pomysł i aranżację. Warto poszczególne akcesoria np. zamówić przez neta na tego typu stronkach: Nowy Styl - http://www.formyuzytkowe.pl/nowy-styl
Ale ostateczny wygląd naszych wnętrz będzie w głównej mierze zależał od nas samych. Przypuszczam, że z tych samych mebli można uzyskać zupełnie skrajne aranżacje. O czym nie raz miałam się już okazję przekonać.

Ten post był edytowany przez MartynaCon dnia: 2 sierpnia 2016, 08:01
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  27 28 29 30 31  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Okna do domu Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Salon mamy od południowego zachodu. Uwielbiam to, że nawet zimą mamy w nim światło, że nie musimy, w przeciwieństwie do sąsiadów naprzeciwko, zapalać światła o....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19582 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 159

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >