offline ![]() Tośka999 doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() dragonrose majster
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() iciesla fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() ikaria doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: MarekBury praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
|
| |
|
| |
![]() Gość: magda85 praktykant |
Ja ze swojej strony polecam meble z litego drewna, bardzo
efektownie się prezentują i tworzą fajną, ciepłą
atmosferę. Sama takie posiadam więc wiem o czym piszę.
|
| |
![]() Gość: magda85 praktykant |
Ja ze swojej strony polecam meble z litego drewna, bardzo
efektownie się prezentują i tworzą fajną, ciepłą
atmosferę. Sama takie posiadam więc wiem o czym piszę.
|
| |
offline ![]() dommin doświadczony
![]() |
|
|
Meble - jakie meble do salonu?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Sztukateria gipsowa Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio zrobiłam z mężem wizualizację nowej elewacji i rozważamy dodanie boni. Sądzę, że efekt będzie niesamowity! Jakie bonie elewacyjne będą dobrze wyglądać....
- Sklep internetowy Liczba postów: 241 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
- Okna do domu Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Zgadzam się z przedmówcami, że wybór odpowiednich okien i drzwi to kluczowy element przy budowie lub remoncie domu. Osobiście polecam firmę Adwil - https://adwi...
- sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
- klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....