W pierwszej kolejności należy poszukać odpowiednich mebli wypoczynkowych, gdyż to one kształtują charakter salonu - do mniejszego salonu proponuję sofy, a do większego narożniki (najlepiej z funkcją spania), polecam też szezlongi, w szczególności do nowoczesnego wnętrza. W Poznaniu dobre opinie mają meble BlackArt - moim zdaniem są bardzo eleganckie i stylowe, na http://www.mebleblackart.pl/wypoczynki,24 można obejrzeć te do salonu.
Stron: 39 ▾ ◂◂ ◂ 30 31 32 33 34 ▸ ▸▸
offline paatryk190 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kuleczka991 kierownik
|
Salon jest bardzo ważnym miejscem w całym domu. Tam najczęściej spotykamy się z gośćmi i spędzamy czas. Według mnie takie meble powinny być solidne i wykonane z materiałów wysokiej jakości.Stół pełni akurat dużą rolę ,tak więc myślę, że znajdziesz coś dla siebie z tej oferty http://www.vestanabytok.sk/category/konferenc ne-stoliky Są to mniejsze i większe stoliki, które przydadzą się każdemu. |
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
No to zależy kto jaki styl lubi. Co z tego że powiem komuś że najlepsze będą drewniane jak to w ogóle mu nie leży. Mi na przykład najbardziej podobają się tapicerowane bo fajnie wyglądają i robią całe wnętrze. Grunt żeby były porządnie wykonane i szybko się nie niszczyły jak ktoś jest z Bydgoszczy to swoje kupiłem w Scarlett. Na pewno nie kupowałbym nic z takich masówek jak np. Ikea bo za parę lat podejrzewam że byłyby do wymiany. |
| |
Gość: barbaka praktykant |
|
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
offline MegaSofa.pl inżynier
|
|
| |
Gość: tinka21 praktykant |
Moim zdaniem warto postawić na nowoczesny styl, w którym niema mowy o przepych, a jest elegancko.Kiedyś nie przepadałam za tym stylem, ale jak obejrzałam w Flori Meble ich aranżacje i te meble, stwierdziła, że to jest jednak to co będę miała w swoim salonie, no i mam. Stopniowo kupiłam u nich cudne komody, narożnik, stolik i genialne pufy, które znakomicie zdają egzamin. Warto szukać i warto zmieniać swoje upodobania. |
| |
offline Kazimiera praktykant
|
|
| |
offline Designerskie.com doświadczony
|
Może wybierz takie które po prostu Tobie najbardziej się spodobają, plus oczywiście muszą być zgodne ze stylem w jakim chcesz urządzić swój salon, to podstawowa kwestia bez której ani rusz. Warto przejrzeć oferty mebli w sklepach internetowych, gdzie znajdziesz największy wybór, zacznij od www.Designerskie.com |
|
Stron: 39 ▾ ◂◂ ◂ 30 31 32 33 34 ▸ ▸▸