Meble - jakie meble do salonu?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  31 32 33 34 35  ▸  ▸▸

4 listopada 2016, 08:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Pewnie, że tak, mieszkanie powinno się urządzić w takim stylu jaki się nam podoba. Tak opcja obejrzenia ofert sklepów w moim przypadku sie sprawdziła, bo w taki sposób trafiłam do Ola Mebluje, gdzie systematycznie kupiłam wszystko włącznie z robionym stołem na zamówienie, do którego dopasowałam sobie z ich bogatej oferty piekne rzeźbione krzesła. Tak szczerze to nawet wyszło mnie to taniej niż w sieciowym sklepie bo to producent, a więc odchodzi ta marża i dlatego warto jest poświęcić trochę czasu na szukanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 listopada 2016, 09:20

Dobre mam doświadczenia jeśli chodzi o zamawianie mebli internetowo ze sklepem online na mebel-partner.pl. Szybka wysyłka, w zasadzie realizacja zamówienia w 24h. Robią transport we własnym zakresie, nie zlecają tego jakimś firmom zewnętrznym. Miły kontakt, jasne warunki, sofa wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach na stronie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 listopada 2016, 21:15

Uważam, że ciężko odpowiedzieć na pytanie jakie meble do salonu pasują najbardziej. Bo ileż salonów tyle propozycji ;) Wg mnie inny styl pasuje do starego domu, inny do nowego mieszkania w bloku. Ja mogę powiedzieć Ci jak wygląda mój salon w bloku. Postawiłam na jasne, pastelowe kolory. Nie jest surowo ale estetycznie. Meble mam z odzysku, z pomocą taty je oszlifowałam, pomalowałam. Meble proste, klasyczne. Obecnie są szaro-czarne. Do tego dokupiłam cudowne fotele - http://kdcmeble.com/pl/fotele/tapicerowany-fo tel-oxford.html#/wybarwienie_nog-2/grupa_cenowa_tkanin-grupa _1. Zamówiłam trochę szersze, żeby były bardziej komfortowe i na co dzień do oglądania tv czy czytania są idealne.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2016, 18:05

To jak ma być ładny i fajny salon to zdecydoanie takie rozwiązanie jak meble kolonialne jest okej. Zerknijcie sbie chociażby na http://www.dobremeble.net/ to jst okej rozwiązanie bardzo praktyczne meble solidnei ładne.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2016, 09:43

Może i ładne są te meble kolonialne, ale to w ogóle nie mój styl. U mnie panuje nowoczesny w połączeniu z klasyką, a meble kupowałam już w kilku sklepach, ale bestmeble4you.pl jak dla mnie jest najlepszy. Przede wszystkim stawiają na pierwszym miejscu potrzeby klienta i ta jakość jest kompletnie nieporównywalna, te meble wiem, że posłużą mi przez długie lata.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 grudnia 2016, 12:30

Do salonu urządzonego w klasycznym stylu najbardziej będą pasowały meble drewniane w naturalnym odcieniu - osobiście proponuję takie w minimalistycznym stylu, bez zbędnych dodatków, czy zdobień. Natomiast do bardziej nowocześniejszego salonu lepszym rozwiązaniem będą meble z płyt MDF w jasnej kolorystyce. Takie http://www.mebleblackart.pl/wypoczynki,24 meble wypoczynkowe będą dobrą opcją do nowoczesnego salonu - można je znaleźć w salonie BlackArt w Poznaniu.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2016, 09:35

Ciekawy asortyment ma w sprzedaży salon Mebel Partner ( mebel-partner.pl). Kojarzę ich już od jakiegoś czasu, bo mam rodzinę w Kępnie, a tam mają salon firmowy. Zamawiałem tutaj biurko do siebie do firmy i też będę kupował biurko do pokoju dla mojej córy. Oferta kompleksowa, w jednym miejscu można kupić chyba każdy mebel do domu, czy firmy.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 grudnia 2016, 07:15

Wiesz co, najlepiej będzie jak zajrzysz sobie na http://www.mirjan24.pl/45-kanapy-i-sofy , ponieważ nie określiłeś, w jakim stylu chcesz urządzić swój salon. Znajdziesz tam same ciekawe modele, w zjawiskowych kolorach. Sam zakupiłem sofę Lena, super się sprawdza. Wygodna i dodatkowo ma funkcję spania, na czym bardzo mi zależało.

Ten post był edytowany przez tomciom_80 dnia: 8 grudnia 2016, 07:15
Zgłoś | Cytuj | Link

16 grudnia 2016, 11:40

Ja w Jysku widziałam świetną szafkę do salonu. Ale nie wiem gdzie miałabym ją przywiesić.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 grudnia 2016, 10:09

Zgadzam sie: good 1 bad

Dla mnie najlepsze meble do salonu są na stronie http://www.mirjan24.pl/. Zarówno kanapy jaki i meblościanki czy stoły są dostępne w różnych kolorach, wydaje mi się, że najładniej wyglądają białe meble. Zawsze stawiam na klasyczne, estetyczne meble, które posłużą na wiele lat. Cały czas dokupuję jakieś elementy na Mirjan24 i za każdym razem jestem tak samo zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  31 32 33 34 35  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19696 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 191

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >