Meble - jakie meble do salonu?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  34 35 36 37 38  ▸  ▸▸

22 lutego 2017, 17:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mam w salonie meble z kolekcji indyjskiej ze sklepu mebleswiata.eu generalnie widać nawet na zdjęciach, ze meble są rzetelnie wykonane, a do tego mają oryginalny wygląd i elegancję. jak na taki poziom mebli to wg mnie mają bardzo dobre ceny

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lutego 2017, 22:30

Moim zdaniem świetnie się sprawdzą meble drewniane. Postawiłabym na meble kolonialne. Te uważam nigdy nie wyjdą z mody i zawsze będą świetnie zdobyły mieszkanie. Poza tym są bardzo trwałe. Ja miałam okazję kupić takie tu [url]http://mebleramadan.pl/ i jestem naprawdę zadowolona

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 lutego 2017, 22:31

Moim zdaniem świetnie się sprawdzą meble drewniane. Postawiłabym na meble kolonialne. Te uważam nigdy nie wyjdą z mody i zawsze będą świetnie zdobyły mieszkanie. Poza tym są bardzo trwałe. Ja miałam okazję kupić takie tu http://mebleramadan.pl i jestem naprawdę zadowolona

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2017, 07:20

Zalezy jaki salon ?? Czy duży mały, nowoczesny czy klasyka ??

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2017, 08:10

Uwielbiam klasyczne wnętrza i tak też urządzamy nasze mieszkanie. W tej chwili uwaga skupiona jest właśnie na salonie, wczoraj zamówiliśmy taki zestaw http://gdmmeble.com/stoly-drewniane/206-stol-fryderyk-160200 -halmar.html drewniany, bardzo prosty, ale w tym właśnie jest jego urok. Moim zdaniem im prostsze tym ładniejsze, a drewno zawsze wnosi do wnętrza ciepło i dodaje uroku całemu pomieszczeniu. Oglądałam też ich nowoczesne stoły i faktycznie są ładne nawet bardzo ładne i w sumie to nawet nie są takie drogie jak w sieciowych salonach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lutego 2017, 10:58

Mi się bardzo podobają meble kolonialne, a co do dekoracji to ja na ścianę kupowałam tutaj https://www.lesprit.pl/elementy-dekoracyjne/< /a> mają duży wybór i moim zdaniem korzystne ceny

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2017, 12:20

Moim zdaniem salon powinien być przede wszystkim przestronny i funkcjonalny, ale jednocześnie estetyczny i elegancki, dlatego radzę postawić na meble nowoczesne lub skandynawskie. Najłatwiej znaleźć odpowiednie meble w sieci, ale warto najpierw przejść się po stacjonarnych salonach meblowych, gdzie można sprawdzić jakość wykonania, czy rzeczywisty wygląd mebli - w internecie to dość utrudnione. W Poznaniu w poszukiwaniu nowoczesnych mebli warto zajrzeć do Meble BlackArt Poznań http://www.mebleblackart.pl, można tam trafić na wiele eleganckich, nowoczesnych mebli wypoczynkowych do salonu.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 kwietnia 2017, 04:47

Niezapomniane wakacje sa tam, gdzie sa wspomnienia, dlatego nasz zespol rodzicow dostarcza pomyslow i wskazowek dla kazdego aspektu podrozy z mlodszymi odkrywcami przygod, zapewniajac rodzicom narzedzia i pewnosć, iz projektuja podroz wlasnego dziecka. Majac na uwadze zapewnienie aktywnego udzialu naszych dzieci obozy w suwalkach takze wspolna zabawa jest dobrym rozwiazaniem. Nasze obozy to idealna przygoda dla dzieci posiadajac na uwadze bezpieczenstwo i zdrowie pozostawionych przez was pociech. Setki pomyslow na zabawe dla dzieci w jakimkolwiek wieku. Obozy to nie tylko mile spedzony czas Twoich dzieci, lecz takze dla was rodzicow dobry sposob na odpoczecie od powszednich obowiazkow zwiazanych z opieka dzieci.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2017, 10:06

Wakacje to doskonały czas na zwiedzanie swojego kraju. Coraz modniejsze staje się spędzanie wczasów poza granicami Polski. Niestety zapominamy o powiedzenia "cudze chwalicie, swego nie znacie"... Nasza Ojczyzna bogata jest w różnego rodzaju atrakcje turystyczne zapewniające wspaniałe doznania i wspomnienia. Ostatnie wakacje spędziłem wraz z rodziną na Lubelszczyźnie. 2 tygodnie mobilnego wypoczynku na terenie całego regionu. Najlepiej wspominamy jednak tereny Kazimierza Dolnego. http://kazimierzdolny24.pl/ tutaj znaleźliśmy atrakcje, które warto zobaczyć. Zdecydowanie polecam każdemu, kto ceni nie tylko święty spokój, ale również poznawanie ciekawych zakątków i kształtowanie swojej świadomości historycznej.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 kwietnia 2017, 21:57

Przede wszystkim to trzeba kupować meble tylko i wyłącznie w sklepach gdzie się tym
stricte zajmują a nie w tych wszystkich sieciówkach. Chodzi oczywiście o jakość wykonania która musi być porządna. Ja u siebie mam meble Chesterfield które kupiłem w Scarlett Meble i które są porządną ręczną robotą. Naprawdę lepiej zainwestować od razu na początku niż potem bawić się w wymiany bo to tylko niepotrzebna strata czasu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  34 35 36 37 38  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 278

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >