Meble - jakie meble do salonu?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  35 36 37 38 39  ▸

24 kwietnia 2017, 08:04

Zgadzam sie: good 0 bad

To, akurat prawda, że w tych sieciowych salonach trudno o dobrą jakość, a i jak zaczną polecać jakieś meble to akurat najdroższe. Ładne są te meble chesterfield, podobają mi się nawet, ale u nas akurat salon chcemy urządzić w nowoczesnym styly. Udało się nam już wybrać na meblujdom.pl taką meblościankę https://meblujdom.pl/mebloscianka-vigo-17-id93.html ale zastanawiamy się nad tymi podświetlanymi półkami jak to będzie wyglądać. Może macie takie nowości u siebi, jak to się sprawdza w praktyce? A i szukamy jakiegoś fajnego narożnika, ale nieduży.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 maja 2017, 10:59

Akurat jestem na świeżo z tematem mebli, bo niedawno montowali nam meble pod wymiar w kuchni. Do tego żona jeszcze sobie zażyczyła szafę wnękową do garderoby. Wszystko jest idealnie wymierzone, dopasowane, moim zdaniem to fajne rozwiązanie. Kupując w sklepie gotowe wzory na pewno by nam się sporo metrów kwadratowych zmarnowało przez problemy z ustawieniem. Meble wykonała w całości firma Solarz. Na stronie kuchniesolarz.pl jest do nich telefon.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 maja 2017, 12:29

Co do kuchennych mebli zgodzę się, ze warto zainwestować w robione na miarę, ale to zupełnie co innego. W naszym stoja gotowe z Meble Hot i bynajmniej jesteśmy z nich zadowoleni, zwłaszcza z narożnika, który ma świetne dwie półki w montowane w jeden z boków. Ekstra pomysł, a my nareszcie mamy gdzie połozyć swoje książki.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2017, 12:00

Różnorodne meble znajdziecie w http://www.rmsmeble.pl/ każdy coś dla siebie znajdzie. Sa praktyczne, eleganckie, solidnie wykonane i łatwe w utrzymaniu czystości. Mam od nich meble nie tylko do salonu i mega zadowolony jestem.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2017, 10:56

A nam bardzo przypadły do gustu meble z domizdrowie.pl. Bardzo ciekawe propozycje i musze przyznać, że faktycznie porządnie wykonane. Nawet się tego nie spodziewaliśmy, bo tu akurat to ceny sa bardzo rozsądne, takie na każda kieszeń. Najbardziej jestem zadowolona z meblościanki, fantastyczny zestaw, no i te podświetlenia rzeczywiście wnoszą wiele ciepła do salonu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 czerwca 2017, 13:35

Salon powinien być przede wszystkim przestronny, oraz estetyczny - dobierając meble warto wziąć to pod uwagę. Jeśli planujecie urządzić w salonie kącik jadalny, to takie takie stoły powinny się nadać - są bardzo eleganckie i estetyczne, z dobrej jakości materiałów.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2017, 21:09

Mi się bardzo podobają stylowe, klasyczne i proste meble. W mieszkaniach lubię raczej minimalizm i nie stawiam w pomieszczeniach za dużo mebli. Do tego jeśli ktoś nie czuje się najlepiej w projektowaniu wnętrza to zawsze polecam skorzystanie z usług profesjonalisty. Dzięki temu możecie dostać ciekawe podpowiedzi dotyczące mebli, ale również i innych dekoracji do mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2017, 14:41

Mi nadal podoba się minimalistyczne wyposażenie, wiecie, w stylu skandynawskim lub duńskim. Takie meble znalazłem na http://meblewarto.pl/
Jestem bardzo zadowolony, bo zapłaciłem stosunkowo nie dużo jak za meble takiej jakości i w stylu, który jest obecnie tak bardzo modny

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2017, 10:39

Kiedy zaopatrywałem swój dom w meble, koniecznie zalezalo mi aby były drewniane, klasyczne. Strasznie spodobała mi się oferta od http://www.meble-kd.pl a przede wszystkim ceny, które okazały siębardzo adekwatne co do jakości produktów. Gorąco polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2017, 18:22

Ja na długo przed remontem salonu szukałam już nowych mebli i dodatków :) Wiadomo, że najlepiej dopasować je do stylu jaki panuje w danym pomieszczeniu. Dla mnie jednym z najważniejszych elementów w salonie jest stół z krzesłami, gdzie wspólnie z rodziną możemy jeść posiłki :) Na tej stronie znajdziecie fajne inspiracje,
z których ja też korzystałam https://mebleolimp.pl/blog. Co myślicie ?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  35 36 37 38 39  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19696 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 168

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >