Meble - jakie meble do salonu?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

16 sierpnia 2013, 19:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam meble wykonane z drewna firmy Azuko. Wysoka jakość produktów w bardzo dobrej cenie. Meble wykonywane są z litego drewna i dowożone są do klienta w całości. Klient ma możliwość wyboru wykończenia mebli - http://www.azuko.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 sierpnia 2013, 10:13

Ja osobiście wybieram meble od Studia prostych Form. Jak dla mnie są to najlepsze tego typu produkty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2013, 11:32

według mnie warte uwagi są włoskie meble, takie jak tu http://ital-pol.pl . prawdziwe włoskie wykonanie, dobre produkty i bardzo ładne ponadczasowe projekty. ja mam od nich cały salon praktycznie i nie ma się do czego przyczepić, szybki montaż, dobra cena jak na tę jakość.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2013, 16:13

Proponuję zajrzeć do sklepu meblowego, sklepmeble.com.pl szczególnie jeżeli szukacie mebli, w konkurencyjnych cenach, w kategorii meble do salonu jest bardzo duży ich wybór w ciekawych aranżacjach.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2013, 10:30

Ja osobiście polecam meble od Studia Prostych Form. Jak dla mnie to zdecydowanie najlepszy wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 września 2013, 10:32

Meble od Studia Prostych FOrm. Wyglądają naprawdę ślicznie, a ich cena również jest dostosowana do oferty.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2013, 12:40

Jeżeli chodzi o meble do salonu,to gorąco polecam zajrzeć takze na
www.Meble-Wojak.pl mamy szeroki wybór oraz atrakcyjne ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2013, 14:46

Sprawdźcie oferty sklepów i tam poszukajcie inspiracji, często maja bardzo ciekawe aranżacje jak na przykład tu -> meble do salonu.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 września 2013, 11:26

W salonie nie powinno zabraknąć wygodnej sofy, coś w rodzaju jakie robi Gala Collezione. Wygoda ponad wszystko a meble tego producenta mile zaskakują i są przede wszytskim funkcjonalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2013, 15:25

Możesz jakiś konkretny model polecić? Albo podrzucić jakieś zdjęcie czy link? W jakiej cenie mniej więcej są te meble?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 149

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >