offline ewaboberr doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Berry praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Meble-Gora.com doświadczony
|
|
| |
Gość: olper praktykant |
Świetną firmą z Gdańska, która zajmuje się wykonywaniem mebli na zamówienie jest www.roelledesign.pl Sam korzystałem z ich usług i mogę wam powiedzieć że wykonali solidne i bardzo dobrze wyglądające meble do mojego domu. Warto było się do nich zgłosić. |
| |
offline pablek praktykant
|
Ja skorzystałem z tego bloga zanim dobierałem sobie meble do salonu oraz kuchni http://gama-meble.com.pl/jak-umeblowac-salon/ . Remont przeprowadzałem latem, na szczeście zaplanowałem go odpowiednio wcześniej dzięki czemu bez trudu miałem czas do dobranie sobie odpowiedniego umeblowania. Polecam przejść się po salonach meblowych i wybrania pełnej kolekcji, dzieki czemu sporo także zaoszczędzimy. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Sylva praktykant |
Pół roku temu szukałam firmy, która zaprojektuje mi szafę pod skos w sypialni, porównywałam ceny i moje ogólne wrazenie. w końcu tez z neta poczytałam opinie i tak moja szafe wykonało Indeco Wybrzeże - najbliżej tez mnie, bo z Gdyni. Mogę polecic ich własnie, bo u mnie wywiązali się z zadania, od samego poczatku. Moment projektowania był dobrze przeprowadzony, moje uwagi dostosowane do projektu no i Pan, który z nami rozmawiał mega pomocny. Sam montaz okej, a finalnie szafa nie zacina sie, jest bardzo ładna i wykonana z dobrych materialów. Cena tez, jak to się mówi, atrakcyjna. |
| |
Gość: nert praktykant |
Bardzo dobrą firmą zajmującą się wykonywaniem mebli na wymiar jest www.gammameble.pl Sam korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. Polecam ich wszystkim z okolic Trójmiasta. |
| |
offline Elektrosystemy.com doświadczony
|
|
| |
offline wito99 majster
|
|
| |
offline Cetraa praktykant
|
U siebie mam szafę z Indeco z Gdyni, Indeco Wybrzeże. 2 lata i nic się z nia nie dzieje, skrzydła z szyn nie wyskakują, dalej pracują cicho, nie ma pęknięć. Ja mam 2 skrzydła jasny odcień drewna i jedno z lustrem. Panowi montowali sprawnie, nie zostawili po sobie bałaganu, wiec taki plus. A sama praca, od projektowania do montażu, przebiegała szybciutko. |
|
Meble na wymiar Gdańsk
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Wspólna ściana i grzyb Liczba postów: 10 Grupa: Porady i op... cieza sprawa. ciekawe jak sie skonczyla... u nas wystarczylo wieksze grzanie w pomieszczeniu oraz pochlaniacze wilgoci https://www.pochlaniacz-wilgoci.pl/
- księgowość w małej firmie Liczba postów: 84 Grupa: Porady i op... A Berberis? Sami zauważycie, jaką to daje zmianę, ile przynosi. Mocna poprawa w krótkim czasie. Konsekwencje mogą być duże, ale pozytywne. Porządny system może....
- kamień dekoracyjny na ścianie Liczba postów: 34 Grupa: Porady i op... W ramach poszerzania świadomości ekologicznej firma wprowadziła do oferty dekoracyjne elementy do wnętrz, które są wytwarzane z recyklingowanych materiałów. Każ...
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 449 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
- Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...