offline Luiza123 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Rubiku majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Szalonymax majster
|
|
| |
offline widar fachowiec
|
Moim zdaniem jest to fajny pomysł. Meble na wysoki pomysł
warto zestawić na zasadzie przeciwieństw z matową stalą
i matowionym szkłem. Genialnie prezentowały by się w tego
typu aranżacjach np. satynowe okapy kuchenne np. |
| |
offline DrzwiErbesp doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Athe praktykant |
|
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
| |
offline monai doświadczony
|
jestem posiadaczką mebli na wysoki połysk w kuchni, białe, śliczne, wyglądają pięknie, a do tego są bardzo funkcjonalne, dzięki powłoce lakieru kurz do nich nie przywiera, a do tego ponieważ są białe to odbicia palców nie rzucają się w oczy.. polecam. robiłam w studiu Q-art www.meblebeskidy.pl |
| |
offline marcingal praktykant
|
No bardzo ciekawe meble, też ostatnio trochę szperałem w
internecie za takimi meblami |
Ten post był edytowany przez marcingal dnia: 11 listopada 2013, 13:07 | |
| |
offline Więcławski kierownik
|
|
|
Meble na wysoki połysk
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Fryzury Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Hej, Polecam serdecznie strone z modnymi fryzurami, dajcie znać czy wam sie podoba :) allefryz.pl
- jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 77 Grupa: Ciekawe pom... Odpowiedni nawóz to klucz do pięknego ogrodu! Florovit oferuje nawozy, które zadbają o Twoje rośliny przez cały rok od trawy, przez kwiaty, aż po krzewy i drzew...
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 482 Grupa: Ciekawe pom... co myślicie o hiacynt sztuczny kwiat jako dekoracja do domu ?
- Stół - nierozkładany czy rozkładany? Liczba postów: 206 Grupa: Ciekawe pom... jestem za rozkładanym! gdy przychodzą święta albo urodziny to nie wyobrażam sobie nie mieć możliwość rozłożyć stołu _________________________________ ________ h...
- Ładna i dobrze wykonana pościel - gdzie szukać Liczba postów: 7 Grupa: Ciekawe pom... Warto zajrzeć na stronę Kler https://www.kler.eu/pl/c/typ-produktu_po sciel, jeśli szuka się pościeli, która wyróżnia się jakością i designem. Mają ogromny wybór...