Meble na wysoki połysk

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

22 kwietnia 2014, 20:05

Zgadzam sie: good 0 bad

A masz coś na wysoki połysk w innych pomieszczeniach?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2014, 09:09

polysk ladnie wyglada no ale liczyc sie trzeba z czestym wycieraniem,cos za cos

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 czerwca 2014, 07:33

nie mam obecnie, ale jak ogladam to mi sie podoba :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2014, 23:18

Użytkownik buchu napisał: nie mam obecnie, ale jak ogladam to mi sie podoba :)

Ale chodzi ci o oglądanie na żywo czy na zdjęciach?

Zgłoś | Cytuj | Link

10 listopada 2014, 20:13

MI się wydaje, ze takie lakierowane mogą być ładne. Mi podobają się takie robione na wymiar z fabryki mebli http://www.rawafm.pl/index.php/kuchnie_zania/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 grudnia 2014, 18:11

Jak się z utrzymaniem czystości na takich meblach, nie zostają "placki"

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2014, 09:46

mnie nie zostają 'placki', a wcale nie sprzątam często, polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2014, 08:42

O czystość każdych mebli należy po prostu dbać,tylko wtedy zachowasz je w bardzo dobrej kondycji na lata,obojętnie czy będą to drewniane meble,sklejka czy mebel na wysoki połysk. To też kwestia gustu i stylu aranżacji w danym pokoju.

www.MeblezKrakowa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2016, 12:47

Mi się bardzo podobają takie meble. Polecam zainteresować się także meblami ze szklanymi frontami np. lacobel

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2016, 21:32

Witam serdecznie. Od niedawna jestem właśnie posiadaczką mebli na wysoki połysk w kuchni jak również w sypialni,meble są białe i wyglądają pięknie, a do tego są bardzo funkcjonalne, dzięki powłoce lakieru kurz do nich nie przywiera, a do tego ponieważ są białe to odbicia palców nie rzucają się w oczy. Polecam zdecydowanie każdemu kto tylko się zastanawia bo nie ma nad czym się zastanawiać. Meble na wysoki połysk są bardzo eleganckie i dodają wnętrzu naprawdę dużo uroku. Gdybym miała ponownie wybierać meble było by to meble na wysoki połysk.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
  • Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
  • jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
  • wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
  • Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 532

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >