offline Marcell fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline fikson kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline MegaSofa.pl inżynier
|
Tak czy inaczej meble z palet należy zaimpregnować
specjalnym preparatem aby miało to sens i zapobiegało
dalszemu pękaniu drewna. Inna sprawa, że jeżeli takie
meble wykonujemy samodzielnie to musimy je również bardzo
dobrze przykręcić aby były stabilne. |
| |
offline maja83 inżynier
|
Jakoś mnie takie meble nie przekonują. Zwłaszcza jeśli chodzi o wyposażenie wnętrz. Być może jako meble ogrodowe to tak, ale we wnętrzach wolę coś bardziej eleganckiego niż meble zbite z palet. Podobają mi się meble takie jak w Meble Lider - niedrogie, a estetyczne. I raczej w tym kierunku był szła gdybym miała wybierać. |
| |
offline AlluxLed.pl inżynier
|
A my mamy tego typu meble z pallet, ale ogrodowe i nie
widzę tam żadnych dziur po gwoździach, jeżeli już
występują przy zbijaniu palet to absolutnie nie
przeszkadzają podczas ich użytkowania. Właśnie tego typu
drewniane meble mogą być naprawdę fajne i eleganckie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: DominkJarzewski praktykant |
Rozwiązanie bardzo ciekawe. Sam rozglądam się za różnymi pomysłami, aby wykorzystać palety jako elementy wystroju wnętrza. Myślałem na początku, aby zrobić jakiś stolik lub miejsce do siedzenia. Ale przede wszystkim, co według mnie jest najważniejsze to znalezienie producenta, który takie palety dostarczy w dobrej jakości. Nie wybrałbym raczej takich, które leżą zbyt długo u mnie na podwórzu w obawie, że mogą się rozlecieć. Popytałem wśród znajomych skąd mogę takie europalety pozyskać i kilka osób wskazało mi http://krispal.pl/ |
| |
Gość: dzinki praktykant |
W ogóle żeby sobie zrobić takie meble czy zajmować się rzeczmi, które można wykonać z palet to wypada mieć namiar np. do producenta palet. Tu wam go zostawiam http://www.podhoran.pl/ bardzo dobra jakość, można zamówić nawet większe ilości. |
| |
offline AdidarMeble.pl kierownik
|
|
| |
Gość: Bacckk praktykant |
Jak już zabieramy się do tworzenia mebli samodzielnie, to warto w pierwszej kolejności zadbać o warsztat pracy i zakup dobrych narzędzi. Fantastycznym miejscem, gdzie dostaniecie narzędzia przeznaczone do branży meblarskiej, jest strona producenta http://p-aspi.pl - warto zajrzeć! |
| |
offline Tools4pro.pl doświadczony
|
|
|
Meble z palet
«
Powrót do artykułu: Meble z palet | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Trendy w urządzaniu wnętrz na 2024 rok: Jak stworz... Liczba postów: 8 Grupa: Wnętrza Agario offers a simple yet engaging gaming experience, with unique gameplay mechanics and the ability to challenge players' strategic skills and reflexes.
- Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 14 Grupa: Wnętrza Jeśli marzysz o eleganckiej i komfortowej jadalni, to oprócz stołu warto również zwrócić więcej uwagi na odpowiednie krzesła i takie znajdziesz w ofercie BIHome...
- Sprawna przeprowadzka - krok po kroku Liczba postów: 47 Grupa: Wnętrza Sprawna przeprowadzka - krok po kroku Przeprowadzka może być stresującym doświadczeniem, ale odpowiednie planowanie i organizacja mogą uczynić ten proces znacz...
- Trudny czas dla firmy - przeprowadzka Liczba postów: 124 Grupa: Wnętrza Przeprowadzka do nowego miasta może być stresująca i przytłaczająca. Z przeprowadzki Poznań nie musisz się martwić. Ich doświadczony zespół przeprowadzkowy spra...
- Architectura dla architektów- ceramika łazienkowa Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Mi zawsze się Roca podobała z ich innowacyjnymi rozwiązaniami w ceramice, np. bezkołnierzowe miski WC.