Meble Kuchenne opinie Warszawa

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

12 października 2014, 11:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Wydaje mi się, że żeby meble były dobrze dobrane do pomieszcczenia, to najlepszym wyjsciem jest zamówienie mebli na wymiar. Zamawiałam projekt w http://rawafm.pl/ i jestem bardzo zadowolona z efektu! Idealnie się komponują z kuchnią. Wszystko do siebie pasuje, a co najważniejsze jest w moim stylu :)

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 31 maja 2016, 15:55
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 grudnia 2014, 11:05

Jmogę polecić zakupy w [url]www.galeria.heban.pl/ . Mają bardzo duży wybór mebli nowoczesnych i klasycznych, rozwiali mi wszelkie wątpliwości na temat doboru mebli i zaprojektowali mi wnętrze. W końcu same meble prezentują się bardzo stylowo w moim domu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 grudnia 2014, 11:06

Ja mogę polecić zakupy w www.galeria.heban.pl/Mają bardzo duży wybór mebli nowoczesnych i klasycznych, rozwiali mi wszelkie wątpliwości na temat doboru mebli i zaprojektowali mi wnętrze. W końcu same meble prezentują się bardzo stylowo w moim domu

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 31 maja 2016, 15:55
Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2015, 10:57

Akurat nigdy nie korzystałem z tej strony,ale dzięki za opinię bo w wolnej chwili na pewno to sprawdzę. Poza tym mebli kuchennych spokojnie można szukać w dobrych sklepach internetowych,nawet tych które mają być wykonane na wymiar,to żaden problem.

www.SprytnyMajsterkowicz.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2016, 09:39

Generalnie rzecz biorąc warto poszukać dobrych i solidnych mebli do naszej kuchni,jeżeli ktoś będzie potrzebował tych w 100% designerskich i oryginalnych,to warto zerknąć na Quadre.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 maja 2016, 09:38

Ja się zdałem w stu procentach na ludzi z firmy Kulenty z Gąsiorów. Tam w ogóle mają centralę, można sobie podjechać i obejrzeć wystawkę mebli. Jest też strona, gdzie jest rozbudowana galeria zdjęć, gdzie można sobie pooglądać niektóre realizacje – kulenty.pl. Obsługa miła i kompetentna, zajęli się przygotowaniem mebli w szybkim tempie. Jeśli chodzi tylko o blaty kuchenne to mają w ofercie ponad 100 kolorów do wyboru.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2016, 07:32

Przy duzej kuchni mozna sobie pozwolić na gotowe meble, aczkolwiek na małe to uż trzeba te na wymiar.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2016, 13:14

Co do dobrej jakości,solidnych oraz oryginalnych mebli kuchennych,to zapraszamy na www.Vocco.pl gdzie miła oraz fachowa obsługa chętnie pomoże podczas ich wyboru,ceny również są bardzo rozsądne:)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2017, 18:15

Jesteśmy ogromnie rozczarowani firmą Styl-Dom-Mix należącą do pani Krystyny Rutkowskiej. Ponieważ w trakcie pierwszych rozmów, zachwalając sposób działania swojej firmy, właścicielka wielokrotnie podkreślała, że w stosunku do innych firm, dla niej najważniejsza jest opinia klienta po zakończeniu prac, poniżej przekazujemy nasze doświadczenie oraz opinię o firmie Styl-Dom-Mix:
prace dotyczyły wykonania i montażu zabudowy kuchennej, szaf ubraniowych i regałów. Montaż wcześniej przygotowanych elementów miał być wykonany w ciągu tygodnia przez wieloosobową doświadczoną ekipę. W rzeczywistości prace montażowe trwały kilka tygodni, ponieważ były wykonywane w całości tylko przez jednego pracownika. W efekcie wszystkie meble były krzywo lub niepoprawnie zamontowane i wymagały wielokrotnych, obszernych poprawek. Wbrew ustaleniom, właścicielka Rutkowska nigdy nie prowadziła nadzoru prac nad swoim pracownikiem Marcinem, tylko pozostawiała to nam. Wszystkie prace zostały zakończone dopiero po trzech miesiącach. Jakość całościowego wykonania jest bardzo słaba, jak na cenę oraz wstępne założenia. Pani Rutkowska do dnia dzisiejszego unika finalnego odbioru jakościowo-ilościowego wraz z dokumentacją, zgodnie z umową. Zajmie się tym prawnik. Nie chcąc ciągnąć bezskutecznych poprawek w nieskończoność, zleciliśmy kolejne naprawy doświadczonemu stolarzowi. Pani Rutkowska na początku przedstawiła salon przy ulicy Muszyńskiej, w którym prowadzone były nasze rozmowy, jako część dużego zakładu meblowego z ogromnym, wieloletnim doświadczeniem. Okazało się, że firma Styl-Dom-Mix jest firmą jednoosobową, w której zamówienie przyjmuje pani Rutkowska, po czym pomiary są również wykonywane przez nią i to z błędami, a montaż wykonuje wyłącznie jej jedyny montażysta Marcin, który skarży się na niewłaściwie wymierzone ściany. W ostatnich tygodniach prac właścicielka unikała kontaktu z nami, nie odbierała naszych telefonów. Dopiero wtedy zrozumieliśmy, dlaczego nigdy podczas naszych początkowych spotkań pani Rutkowska nigdy nie odbierała licznych telefonów, twierdząc, że koncentruje się zawsze na kliencie, z którym w tym momencie ma spotkanie, w tym przypadku na nas. Byli to z pewnością klienci, którzy tak jak teraz my mieli problemy z wykonaniem i nie mogli się dodzwonić. Jeśli chodzi o sposób zapłaty, to bardzo niepoważne było to, że pani Rutkowska domagała się ostatniej transzy, tj. kwoty końcowej, jeszcze przed pierwszym dniem montażu, twierdząc, że dzieło zostało już wykonane, ponieważ deski są gotowe do transportu. Firma Styl-Dom-Mix okazała się najgorszym wykonawcą z jakim mieliśmy do czynienia w trakcie remontu naszego mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2017, 22:23

Ja myslę nad takimi koszami do kuchni https://www.belmeb.pl/akcesoria-meblowe/przechowywanie/kosze -cargo-i-pojemniki.html Meble juz mamy, teraz juz tylko takie elementy wykonczeniowe zostały.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• wanna czy prysznic Liczba postów: 80 Grupa: Wykańczamy... Szukając pasującej baterii wannowej to sprawdź ofertę Sotbe https://sklep.sotbe.com/pl/c/BATERIE-WAN NOWE-Z-OBROTOWYM-PRZELACZNIKIEM/84, gdzie znajdziesz sporo w...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • Z czego parapety wewnętrzne? Liczba postów: 187 Grupa: Wykańczamy... Zakup parapetu wewnętrznego powinien być dobrze przemyślany, dlatego warto zwrócić się do renomowanego dostawcy. Pomyślcie sobie też, czy np. nie zamówić parape...
  • Malowanie dachu Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... If you're thinking about refreshing your roof, choosing the right roofing works, including painting and maintenance, can make a significant difference. Just lik...
  • jaka szafa? Liczba postów: 54 Grupa: Wykańczamy... Jeśli marzysz o idealnej organizacji przestrzeni w swoim domu, sprawdź ofertę szaf i garderób na wymiar wykonanych przez Megan Design https://megandesign.pl/rea...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19412 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 221

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >