Meble Kuchenne opinie Warszawa

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

23 października 2012, 18:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam
Szukam dobrej, sprawdzonej firmy, która zrobi mi meble do kuchni.
Znalazłam sporo pozytywnych opinii o Styl Dom Mix ale jeszcze się waham.
Może znajdzie się ktoś kto zamawiał tam meble?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 października 2012, 08:53

Ja zamawiałam meble do kuchni w Styl Dom Mix.
Mam białą, funkcjonalną kuchnie tak jak chciałam. Wszystko zgodnie z projektem i terminowo. Ludzie znają się na robocie i dbają o klienta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lutego 2014, 17:54

Ja meble kuchenne zamawiałem www.bbmeble.pl/]w tym studio Zdecydowaliśmy się na tą firmę razem z żoną po wielu pozytywnych opiniach usłyszanych na jej temat od znajomych.
Zainwestowaliśmy w nowoczesny, design, kuchnię wysokiej jakości. Meble lakierowane i marmurowe blaty. Muszę przyznać, że końcowy efekt jest rewelacyjny. Bardzo podobało mi się również to, że firma szybko uwinęła się z pracą. Jednego dnia przyjechali i praktycznie całą kuchnię mieliśmy już gotową.
Materiały wysokiej jakości. Kontakt również dobry. Pracownicy wszystkie nasze sugestie brali pod uwagę.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 31 maja 2016, 15:58
Zgłoś | Cytuj | Link

21 lutego 2014, 18:39

Warto zobaczyć promocje

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2014, 18:42

Jak szukasz odpowiedniej firmy to zerknij tutaj www.sedia.pl/]http://www.sedia.pl myślę że na pewno wybierzesz do swojej kuchni odpowiedni mebel .Bardzo przypadły mi do gustu stoły kuchenne zwłaszcza te proste na grubych nogach .

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 31 maja 2016, 15:55
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2014, 12:31

Rozważam zamówienie kuchni z firmy Styl Dom Mix. Czy mogłabym prosić osoby, które zamawiały u nich kuchnie o skontaktowanie się ze mną na mail: chocolate@poczta.fm i napisanie kilka zdań na temat jakości usług tej firmy? Z góry dziękuję:)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2014, 08:45

Moim zdaniem przy zakupie mebli trzeba przede wszystkim patrzeć na ich wizualny wygląd, oczywiście producent się tez liczy. Mi podobają się takie zabudowy kuchenne: http://meblowiec.pl/kuchnia-dafne-260,id2130. html. Kuchnia wygląda bardzo elegancko, a nie ma przesady z dodatkami. Lubię styl minimalistyczny.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2014, 16:03

Ja w tej firmie nie zamawiałam, ale to może dlatego, że wolę gotowe meble - teraz w sklepach takich jak np. Black Red White itp to jest tyle możliwości dopasowania mebli i taki wybór, że nawet przy dość nieproporcjonalnej kuchni da się fajne komplety znaleźć. A jeszcze do 22 września mają 10% rabatu na wszystko - http://www.brw.com.pl/kuchnie/?m=1,kuchnia - może warto zajrzeć:)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2014, 22:34

Witam,
czy macie jakiś sprawdzonych producentów mebli do kuchni i jadalni?
Z mebli do jadalni mam kupiony komplet stół i krzesła z litego drewna Klose, z drewna dębu dzikiego (jasny kolor z wyrazistym usłojeniem)
Coś w podobnym stylu jak kolekcja Cesta ...
zestawu

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2014, 22:25

Hmm..ja miałam wymagania dość górnolotne jeśli chodzi o meble kuchenne i wiem, zdaję sobie ztego sprawę. Panowie z http://www.meble-wojcik.com/ mieli ze mną urwanie głowy, bo też zdanie zmieniałam jakoś. No, ale koniec końców dostałam to czego chciałam, a nawet wiecej, więc mogę śmiało polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 529

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >