Poszukuję ciekawych pomysłów na aranżację powierzchni biurowej w firmie, chodzi głównie o urządzenie pokojów dla pracowników oraz dla zarządu. Rozkład pomieszczeń jest taki, że myślałam głównie o biurkach narożnych, przynajmniej jeśli chodzi o zwykłe meble pracownicze. Przejrzałam już wiele stron, ale ciągle nie mogę znaleźć nic odpowiedniego do naszej firmy. Najlepiej pasują mi np. takie designerskie [color=#4C4C4C:05121bbf88]meble biurowe lub [color=#4C4C4C:05121bbf88]meble gabinetowe. Ale z chęcią zobaczyłabym również inne koncepcje - jeśli macie jakieś pomysły piszcie!
Gość: Angellina praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Lauren doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline sylwek praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 18 stycznia 2018, 14:57 | |
| |
Gość: marianna123456 praktykant |
mam pewne doświadczenie w wyposażaniu biur i mogę polecam
przede wszystkim bezpośredni kontakt z producentami,
indywidualne projekty - indywidualne ceny |
| |
Gość: waldi12 praktykant |
A jakie polecacie meble gabinetowe oprócz tych? Chciałbym urządzić swoje biuro. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Sławek45 praktykant |
Polecam tobie fotele do biura na powerprice.pl masz tam towary prosto od producenta |
| |
Gość: arek32 praktykant |
zakupy robię tylko w sprawdzonych sklepach i e-sklepach, ostatnio preferuję drugi sposób, bo jest to jak dla mnie tańsze rozwiązanie, najczęściej meble i akcesoria kupuję w http://www.tanie-meble-biurowe.com/ zamówienia realizowane są szybko, a towar jest bardzo dobrej jakości |
| |
offline Spectacle praktykant
|
Ostatnio robiłem remont swojego biura i musiałem nabyć nowe biurko. Przynzam szczerze, że wybór był... przytłaczający. Nie spodziewałem się, że może być takie zróżnicowanie mebli biurowych, od najbardziej klasycznych do tych ekstrawaganckich. Ale jakoś się udało;) |
| |
Gość: wojtekkrol praktykant |
to prawda, biurek jest spooroo na rynku, ale niestety nie wszystkie są funkcjonalne i nie wszystkie są "przemyślane" w swojej konstrukcji! ja przez 3 lata siedziałem przy okropnie niewygodnym biurku aż się zbuntowałem i je po prostu ... wywaliłem! teraz mam biurko Ergo Expert - jest proste, bez dodatkowych udziwnień, ale przynajmniej wygodne |
| |
offline 24bud_pl doświadczony
|
|
|