Propozycja bardzo ciekawego biurka L-MAX. Najwyższej klasy materiały, którymi są okleiny naturalne wykończone lakierem w połysku nadają temu biurku charakter bardzo ekskluzywnego mebla. Do zapoznania się ze szczegółami zapraszamy do odwiedzenia naszej strony EFEKT Meble Biurowe
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸
offline EfektStyle praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 18 stycznia 2018, 14:58 | |
| |
Reklamy Google | |
offline oleska23 kierownik
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 18 stycznia 2018, 14:58 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: maciejej praktykant |
Meble biurowe muszą być przede wszystkim funkcjonalne i wygodne. Trochę czasu się spędza przecież przy biurku, prawda? |
| |
offline Domartstyl_eu kierownik
|
|
| |
Gość: KamaMA praktykant |
A kupował może ktoś krzesła biurowe ? Ktoś mi polecał już ktoś tę firmę, ale chciałbym poznać więcej opinii ;) |
| |
Reklamy Google | |
offline wiktwikt75 majster
|
Najlepsze meble ze stali nierdzewnej. Ja takie kupiłem do swijej firmy www.jugema.com.pl. |
| |
offline Koprobo inżynier
|
W kwestii mebli biurowych to z własnego doświadczenia polecam firmę Logan. Mają bardzo nowoczesne oraz funkcjonalne meble. Zamawiałem u nich już kilkakrotnie meble konferencyjne (przeważnie stoły) oraz biurowe i szczerze przyznam, że do dziś zaskakuje mnie ich proponowana cena za taką jakość estetykę :) |
| |
Konto usunięte praktykant |
My kupowaliśmy krzesła do naszej firmy tutaj: http://meblicante.pl/fotele-krzesla-kanapy. Mają duży wybór - zarówno krzeseł jak i kanap. są świetnie wykonane, doskonale się prezentują i co najważniejsze - nie trzeba wychodzić z domu, żeby je kupić :) biuro wygląda naprawdę świetnie :) |
| |
offline ewek87 praktykant
|
Zastanawiam się nad fotelem do biura ale takim które będzie wygodne i ładne. Ciężko teraz o takie 2 w 1. Szukam tez czegoś w dobrej cenie, chociaż jestem w stanie za krzesło wydac dużo gdyż cierpie na skoliozę. Znalazłam kilka ciekawych modeli .centrumkrzesel.pl/krzesla-ekonomiczne Proszę o pomoc! |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 18 stycznia 2018, 14:57 | |
| |
Gość: tomkiss praktykant |
Od jakiegoś czasu takie wyposażenie biurowe zamawiam najczęściej online przez stronę limesto.pl. Ten sklep to mi w ogóle znajomy lekarz polecił, który stąd kupuje specjalistyczne szafki lekarskie do siebie do gabinetu. Także generalnie sklep ma rzeczywiście sporo tych metalowych mebli do różnego przeznaczenia. |
|
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸