Witam, szukam ciekawych i sprawdzonych sklepów meblowych, które maja w swojej ofercie nowoczesne meble do biura. Niebawem będziemy wymieniać cały wystrój w naszej firmie. czy możecie polecić jakiś sklep?
offline bibi2 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline hannas majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: graniaN praktykant |
Z tego co przeczytałam to meble nowoczesne, a faktycznie lepiej jest poszukać w sieci, bo to i wybór większy i można jednak kupic taniej. W zeszłym roku wymieniliśmy regały i biurka w gdmmeble.pl, a teraz przyszła kolej na fotele i na pewno kupimy je u nich. Mamy kilka już wybranych modeli ale dla nas liczy się również zdanie pracowników i to raczej oni zdecydują które kupimy. |
| |
offline kelati praktykant
|
A ma ktoś nowoczesne sprawdzone krzesła, które będą mi służyć przez długi czas? Słyszałem, ze ta firma oferuje naprawdę wysokiej jakości krzesła, ale sam nie wiem - Producent krzeseł - Krzesła Radomsko - jak myślicie będzie ok? |
| |
offline bibi2 fachowiec
|
Jesli nie bardzo wiesz za bardzo jak urzadzić biuro , na
jakie dodatki się zdecydowac zerknij sobie tutaj Meble biurowe |
| |
Reklamy Google | |
offline Koprobo inżynier
|
|
| |
offline karola12 kierownik
|
|
| |
offline bibi2 fachowiec
|
Jesli chodzi o krzesła to zerknij sobie na krzesła biurowemoże akurat coś Ci przypadnie do gustu. Musisz troszkę poszperac i poczytać i wtedy z pewnościa stworzysz fajne wnetrze. |
| |
offline jjusti18 fachowiec
|
Doskonałe, a zarazem praktyczne meble biurowe to podstawa każdego miejsca, gdzie będą się obywać m.in. spotkania z klientami. Ostatnio trafiłam na ofertę mebli do biura Warszawa http://www.mikomaxsmartoffice.pl/salony/warsz awa/01-194- wygląda na to, że firma jest bardzo rzetelna i profesjonalna. Mają naprawdę ciekawe oferty mebli biurowych, przynajmniej mnie się osobiście bardzo podobają- są stylowe, nowoczesne i funkcjonalne. Myślę, że świetnie się sprawdzą. |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
|