Meble do gabinetu domowego

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

4 kwietnia 2017, 14:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, tak jak w temacie, rozglądam się za meblami do gabinetu w domu. Ponieważ pracuję głownie zdalnie, chcę zrobić sobie taki pokój do pracy. Jak Wy rozwiązaliście takie pomysły? Co macie u siebie w gabinetach? najbardziej zależy mi na znalezieniu fajnego sklepu, w którym są porządne fotele i krzesła biurowe ponieważ chcę dbać o kręgosłup. Coś polecicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 kwietnia 2017, 14:04

Ja sam robiłem sobie gabinet z połączenia starych, odnowionych mebli dziadka (antyków) i nowoczesnego wystroju. Efekt bardzo mi się podoba.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 kwietnia 2017, 08:36

Ja też jeszcze mam biuro w domu, szukam czegoś żeby wynająć bo zaczyna mi brakować miejsca. Ale fotel muszę kupić i to koniecznie mam już dosyć tego krzesła. Te kilka ładnych godzin spędzone na nim daje mi się nieźle we znaki. Byłem niedawno u kolegi on kupił sobie taki fotel dla gracza, ekstra, wygodny z różnymi bajerami. Dał mi namiar, gdzie kupił swój, faktycznie wybór ogromny. Ja wybrałem sobie taki https://meblujdom.pl/fotel-obrotowy-enzo-halmar-id672.html mniej bajerancki, ale akurat mi zależy przede wszystkim na wygodzie siedzenia, a i tak wrzucę sobie to w koszta.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2017, 12:44

Masz rację co do tych foteli od halmar faktycznie są bardzo dobre. Ja mam swój kupiłem na gdmmeble.pl jakieś pół roku temu i też jestem z niego zadowolony. Wygoda i jeszcze raz wygoda, zakup wart każdej złotówki.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2017, 07:06

Nawet jeżeli jest to domowy gabinet to meble w jakie go wyposażysz, także powinny być wysokiej jakości i ładnie się prezentować. Na początek zacznij od wygodnej sofy do biura oraz krzeseł i samego fotela obrotowego, kilka ciekawych modeli znajdziesz na www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2017, 11:40

Ja zastanawiam się nad meblami do biura, na ważniejsze dokumenty myślę wybrac taką szafę http://www.wyposazeniegaudia.pl/informacje/1636519218_szafa- na-dokumenty-tg-4sdckla-1900x1000x500 ktoś ma? może powiedzieć jak to się sprawuje?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2017, 14:12

Biuro w domu, świetna sprawa, sama mam takie. Niedawno skończyłam je sobie meblować, a mebelki zamawiałam sobie jak mi brat ,który jest projektantem poleciła w Meble Hot. Dobrze mi doradził, meble pierwsza klasa, a i ceny sa dość przystępne. Bardzo jestem zadowolona z tego fotela obrotowego, mega wygodny.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2017, 19:17

Ja muszę dziecku teraz kupić krzesło obrotowe do biurka i biurko pod komputer, widziałam fajne w KDK Design. Swoje wymienię w następnym miesiącu, bo też już by się przydało większe.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2017, 18:23

Czy to takie trudne wejść sobie na - https://www.centrumkrzesel.pl/fotele-biurowe- /119/c i wybierać z setek możliwości? Określcie najpierw kwotę jaką możecie przeznaczyć, potem materiał na jakim Wam zależy na na koniec design. Jest naprawdę z czego wybierać, wystarczy tylko odrobinę się pogimnastykować.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2017, 09:04

Fakt warto zacząć od tego jaką kwotę możemy wydać, a wtedy dopiero wybierać meble. Moje biuro jest co prawda niewielkie i nie szukałem tez cudów, ale zależało mi na jakości. Oj trochę ofert przejrzałem. Osobiście tylko w tym meble hot spodobały mi sie i dobrze zrobiłem kupujac je sa bardzo dobre i wiele mnie nie kosztowały.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Okna do domu Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Zgadzam się z przedmówcami, że wybór odpowiednich okien i drzwi to kluczowy element przy budowie lub remoncie domu. Osobiście polecam firmę Adwil - https://adwi...
  • sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19592 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 181

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >