Meble do łazienki

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

5 lutego 2016, 08:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Skoro mowa o ciekawych i dobrych meblach do wyposażenia łazienki,to moze jeden z naszych zestawów przypadnie Wam do gustu,warto sprawdzić
http://www.victori.pl/meble-lazienkowe,c618.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 kwietnia 2016, 21:36

Ładne "meble" jeśli tak można mówić, widziałem na stronie sklepu Łazienka Plus - dużo mają produktów i moim zdaniem w bardzo dobrej cenie. Ja miałem wcześniej wannę a teraz chcę prysznic - jakieś rady ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2016, 09:43

A co z naszymi meblami,mieliście może okazję je sprawdzić? Bo tak się składa,że teraz również mamy kilka ciekawych nowości z zakresu wyposażenia łazienki,zapraszamy na Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2016, 21:43

Warto pochodzić po marketach budowlanych i wybrać co sie chce.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 kwietnia 2016, 06:48

Najlepiej jednak jest zamówić płyty na wymiar i samemu skręcić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 kwietnia 2016, 13:23

Co do mebli na wymiar w łazience czy też generalnie całościowym urządzeniu,wyposażeniu,to zapraszamy na Vocco.pl to nowoczesne studio łazienek i nie tylko,gdzie każdy znajdzie coś dla siebie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2016, 15:49

Tu masz genialne meble do łazienki: http://jfm-furniture.pl/meble-lazienkowe - pytanie ile takie cuda kosztują?

Ten post był edytowany przez polecamspeca dnia: 25 kwietnia 2016, 15:54
Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2016, 10:00

Minęło już trochę czasu,wiec jeżeli temat w dalszym ciągu jest aktualny,to koniecznie daj znać na które meble pał wybór,oczywiście służymy swoją rada i pomocą:)

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2016, 20:35

Na pewno warto zrobić sobie długą szafkę, w którą wmontowana będzie umywalka i pralka. U mnie bardzo dobrze sprawdzają się szuflady które wykorzystuje także zamiast kosza na pranie. Pomyśl o tym co tobie sprawiłoby największą wygodę. Na pewno nie polecam czarne umywalki czy kibelka, bo trzeba codziennie czyścić

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2016, 09:51

Pralka może być wolnostojąca zupełnie obok,nie musi być przecież konkretnie pod szafką bo też pod względem wymiarów nie zawsze to pasuje. Co do samych mebli i ciekawych zestawów to wszystko znajdziesz na Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 73 Grupa: Ciekawe pom... Preferuję naturalne oświetlenie, dlatego oprócz konwencjonalnych źródeł światła używam naturalnych świec. Dodają romantyzmu i komfortu każdemu pomieszczeniu. Sz...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19403 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 290

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >