Meble - jakie meble do salonu?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  27 28 29 30 31  ▸  ▸▸

5 maja 2016, 09:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Lubicie meble w stylu skandynawskim? Jeśli tak to zajrzyjcie na http://decorolka.pl- warto!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 maja 2016, 11:43

Generalnie styl skandynawski nie należy do moich ulubionych z racji dosyć surowej kolorystyki. Jeżeli miałabym wybierać stylowe,oryginalne meble to postawiłabym na tapicerowane w niecodziennej kolorystyce.

www.Domartstyl.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 maja 2016, 08:49

Piękne są meble w stylu kolonialnym…takie nietypowe i widać że solidnie zrobione. Ja zdecydowałam się na zakup takich mebli z firmy http://dobremeble.net/ . Coś pięknego

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2016, 15:40

Ja jestem tradycjonalistką i wolę klasyczne meble. Z mężem wybraliśmy kolekcję Sewilla w agacie, która idealnie pasuje do naszego salonu i ładnie się prezentuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2016, 21:45

.

Ten post był edytowany przez kaaki2 dnia: 1 lipca 2016, 02:20
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 czerwca 2016, 08:39

Do salonu polecam cały komplet wypoczynkowy z sofą,wersalką oraz fotelami,ewentualnie jeden większy narożnik,który również znakomicie się sprawdzi. Kilka nowych kolekcji znajdziesz na www.MegaSofa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2016, 11:15

Dla mnie do salonu bądź gabinetu można być wstawić meble biurowe. Znam kilka firm, które mają w swojej ofercie ciekawe modele mebli. Jest to np. Projekt Mebel.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2016, 15:48

Meble biurowe do salonu? To jakaś pomyłka,jeżeli już to delikatny regał plus barek i do tego wspomniany przeze mnie narożnik,akurat na naszej stronie znajdziecie wiele ciekawych wersji kolorystycznych,naprawdę warto.

www.MegaSofa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2016, 08:39

Ja myślę, że teraz fajnie reaktywują się meblościanki , w sklepach można znaleźć takie, które naprawdę świetnie się prezentują i idealnie mogą pasować nawet do nowoczesnego i eleganckiego salonu.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2016, 12:15

W sumie wszystko można ciekawie zaaranżować jeśli tylko posiada się na to ciekawy pomysł i aranżację. Warto poszczególne akcesoria np. zamówić przez neta na tego typu stronkach: Nowy Styl - http://www.formyuzytkowe.pl/nowy-styl
Ale ostateczny wygląd naszych wnętrz będzie w głównej mierze zależał od nas samych. Przypuszczam, że z tych samych mebli można uzyskać zupełnie skrajne aranżacje. O czym nie raz miałam się już okazję przekonać.

Ten post był edytowany przez MartynaCon dnia: 2 sierpnia 2016, 08:01
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  27 28 29 30 31  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 497

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >