Meble - jakie meble do salonu?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  28 29 30 31 32  ▸  ▸▸

3 sierpnia 2016, 19:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam BRW. Są dość solidne i nie niszczą się. Cena też jest przyzwoita.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 sierpnia 2016, 11:19

Użytkownik Gocha napisał: jakoś meblościanki kojarzą mi się z PRLem, gdzie cała
ściana była załadowana meblami, od podłogi aż po sufit.
Jednak jestem za opcją by zostawić trochę wolnej ściany,
a nie zasłaniać jej meblami. wiem, że w małych
mieszkaniach/kawalerkach liczy się każdy cm, ale mimo
wszystko...

Swobodniej czuję się w salonach jasnych, z małą
ilością mebli. Teraz jest moda na jasne, lekko
zaokrąglone:

Do mnie też nie przemawiają meblościanki,niestety u moich rodziców wciąż taka stoi :) O wiele lepsze są moduły, mi się podobają possi light, nowoczesne, mają lekko zaokrąglone brzegi a kolorystyka przeróżna, na pewno każdy coś znajdzie dla siebie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2016, 09:25

Teraz są dużo nowocześniejsze meblościanki, nie mają nic wspólnego z tymi z czasów PRLu ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2016, 09:34

Myślę, że takie meble znajdziesz meble-do.pl Bardzo ładne, proste meble, ale ze stylem i smakiem. Duży wybór, dobre ceny. Moja żona wybrała tam meble do każdego pokoju.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2016, 01:55

Użytkownik paulina37 napisał: Teraz są dużo nowocześniejsze meblościanki, nie mają
nic wspólnego z tymi z czasów PRLu ;)

Ale meblościanki nie dają takich możliwości i nie są tak funkcjonalne jak moduły. Więc są jak dla mnie już z samego założenia nie na czasie. No może nie wszystkie meble modułowe są takie funkcjonalne jak possi light, ale ja widziałam właśnie possi i zrobiły na mnie mega wrażenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2016, 02:13

Użytkownik Gość: Panienka z okienka napisał:
Ale meblościanki nie dają takich możliwości i nie są
tak funkcjonalne jak moduły. Więc są jak dla mnie już z
samego założenia nie na czasie. No może nie wszystkie
meble modułowe są takie funkcjonalne jak possi light, ale
ja widziałam właśnie possi i zrobiły na mnie mega
wrażenie.

A o co chodzi z funkcjonalnością modułów? Ustawiamy je jak nam się podoba? Większość zestawów mebli nie jest jednym elementem, tylko takie zestawy składają się z kilku i można je na różne sposoby poustawiać (nawet meblościanki). Więc co jest takiego wow w modułach, że robią wrażenie?

Zgłoś | Cytuj | Link

10 sierpnia 2016, 13:12

@Smutas wszystkie meble możesz sobie ustawić jak Ci się podoba. :D Sęk w tym, że modułowe dają Ci o wiele większą swobodę, przede wszystkim dlatego, że poszczególne elementy są mniejsze. W kolekcji BRW fajne jest jeszcze to, że możesz sobie dobierać kolory tych modułów i drzwiczek, co znacznie poszerza Ci wachlarz możliwości aranżacyjnych. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2016, 11:24

Ja ostatnio przeglądałam stronki w necie szukając czegoś ciekawego do winter garden i natrafiłam na coś takiego- Miuki.pl
Sądzicie, że takie worki w kolorze białym będą się tam dobrze prezentowały? Z góry dzięki za Wasze opinie.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2016, 22:50

Ja całe mieszkanie wyposażyłem w http://dobremeble.net/. Efekt? Wow. Fakt, że trochę zainwestowałem, ale nie żałuję ani jenej złotówki wydanej na meble.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2016, 08:23

Użytkownik Gość: Glorious napisał: @Smutas wszystkie meble możesz sobie ustawić jak Ci się
podoba. :D Sęk w tym, że modułowe dają Ci o wiele
większą swobodę, przede wszystkim dlatego, że
poszczególne elementy są mniejsze. W kolekcji BRW fajne
jest jeszcze to, że możesz sobie dobierać kolory tych
modułów i drzwiczek, co znacznie poszerza Ci wachlarz
możliwości aranżacyjnych. :)
Użytkownik Gość: Glorious napisał: @Smutas wszystkie meble możesz sobie ustawić jak Ci się
podoba. :D Sęk w tym, że modułowe dają Ci o wiele
większą swobodę, przede wszystkim dlatego, że
poszczególne elementy są mniejsze. W kolekcji BRW fajne
jest jeszcze to, że możesz sobie dobierać kolory tych
modułów i drzwiczek, co znacznie poszerza Ci wachlarz
możliwości aranżacyjnych. :)

Byłem w BRW, widziałem moduły possi lihgt, czapki z głów. Nowoczesne zgrabne, starannie wykonane. Świetny pomysł z tym mieli, moożna z poszczególnych modułów stworzyć swoją kombinację. Nawet kilka rodzajów nóżek jest, chociaż mi się podoba opcja z wieszaniem szafek na ścianie, nawet takiej np pod tv, super efekt. No to zdecydowanie moduły wyrywają z tradycyjnymi meblościankami :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  28 29 30 31 32  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19697 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 160

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >