Meble - jakie meble do salonu?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  30 31 32 33 34  ▸  ▸▸

21 września 2016, 13:10

Zgadzam sie: good 0 bad

W pierwszej kolejności należy poszukać odpowiednich mebli wypoczynkowych, gdyż to one kształtują charakter salonu - do mniejszego salonu proponuję sofy, a do większego narożniki (najlepiej z funkcją spania), polecam też szezlongi, w szczególności do nowoczesnego wnętrza. W Poznaniu dobre opinie mają meble BlackArt - moim zdaniem są bardzo eleganckie i stylowe, na http://www.mebleblackart.pl/wypoczynki,24 można obejrzeć te do salonu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 września 2016, 22:15

Salon jest bardzo ważnym miejscem w całym domu. Tam najczęściej spotykamy się z gośćmi i spędzamy czas. Według mnie takie meble powinny być solidne i wykonane z materiałów wysokiej jakości.Stół pełni akurat dużą rolę ,tak więc myślę, że znajdziesz coś dla siebie z tej oferty http://www.vestanabytok.sk/category/konferenc ne-stoliky Są to mniejsze i większe stoliki, które przydadzą się każdemu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 września 2016, 15:34

No to zależy kto jaki styl lubi. Co z tego że powiem komuś że najlepsze będą drewniane jak to w ogóle mu nie leży. Mi na przykład najbardziej podobają się tapicerowane bo fajnie wyglądają i robią całe wnętrze. Grunt żeby były porządnie wykonane i szybko się nie niszczyły jak ktoś jest z Bydgoszczy to swoje kupiłem w Scarlett. Na pewno nie kupowałbym nic z takich masówek jak np. Ikea bo za parę lat podejrzewam że byłyby do wymiany.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2016, 19:13

Sporą część mieszkania mam urządzoną meblami z Agaty. Z takich ładniejszych rzeczy które sprzedają to podobają mi się ich stoły i wszelkie kanapy.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2016, 13:20

Ja byłam niezadowolona z czasu oczekiwania na meble z agaty... W sumie wolę ikeę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 października 2016, 19:36

Przede wszystkim duża wygodna kanapa gdzie można posiedzieć ze znajomymi i powylegiwać się po pracy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 października 2016, 10:31

Zgadza si,e może nawet nie tyle kanapa ile wygoda oraz funkcjonalna sofa na której będziemy mogli naprawdę wypocząć. Zresztą wiele ciekawych wzorów i motywów kolorystycznych sof oraz narożników znajdziecie na MegaSofa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2016, 10:03

Moim zdaniem warto postawić na nowoczesny styl, w którym niema mowy o przepych, a jest elegancko.Kiedyś nie przepadałam za tym stylem, ale jak obejrzałam w Flori Meble ich aranżacje i te meble, stwierdziła, że to jest jednak to co będę miała w swoim salonie, no i mam. Stopniowo kupiłam u nich cudne komody, narożnik, stolik i genialne pufy, które znakomicie zdają egzamin. Warto szukać i warto zmieniać swoje upodobania.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 listopada 2016, 10:54

Użytkownik Gość napisał: Jakie meble do salonu radzicie kupic? Chciałbym żeby były
one gustowne, ze "smakiem" ale też bez zbędnego przepychu.
Moglibyscie mi cos poradzic?

Oczywiście mogę Ci poradzić według swojego doświadczenia ;)) ja mam w salonie trochę awangardowe meble, ale krzesła powiem Ci zdecydowanie polecam :)) wygodne i w zasadzie pasują do wszystkiego, proponuje :)) podoba się?[url]

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2016, 12:55

Może wybierz takie które po prostu Tobie najbardziej się spodobają, plus oczywiście muszą być zgodne ze stylem w jakim chcesz urządzić swój salon, to podstawowa kwestia bez której ani rusz. Warto przejrzeć oferty mebli w sklepach internetowych, gdzie znajdziesz największy wybór, zacznij od www.Designerskie.com

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 39 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  30 31 32 33 34  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19704 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 257

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >