My z mężem zdecydowaliśmy się na meble kuchenne na wymiar, gdyż mamy trochę nietypowy kształt tego pomieszczenia i ciężko nam było wybrać coś gotowego, dodatkowo mieliśmy znajomości i wyszło nam trochę taniej. Jednak wydaje mi się, że jeśli masz kuchnię o standardowym kształcie kwadrata czy prostokąta, to lepiej kupić meble gotowe. Po pierwsze taniej, po drugie mniejsze z tym zamieszanie, a jest teraz tyle propozycji i opcji kolorystych i materiałowych, że jest z czego wybierać.
offline annakwiat1994 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Andrzej1456 majster
|
Zgadam się w 100%. Jak mamy wymiarową kuchnię to najlepiej jest kupować gotowe meble. Wtedy można trochę zaoszczędzić. W serwisie Max Kuchnie widziałem sporo przykładowych aranżacji i przyznam, że i z gotowymi meblami można wykonać całkiem fajne stylizacje kuchni. Oszczędzamy przy tym czas oraz mamy mniej na głowie. Z drugiej strony meble na wymiar można idealnie dopasować do kuchni przez co wyglądają jakby zawsze tam były :D. |
| |
Reklamy Google | |
offline Auroks.pl inżynier
|
|
| |
offline ewaboberr doświadczony
|
Mam zrobioną garderobę na wymiar i uważam, ze to świetne rozwiązanie. Raz, meble na wymiar nie musza być teraz wcale drogie, ja swoje mam od Indeco Wybrzeże z Trójmiasta i przyznam, że cena była super. Dwa, pozwalają oszczędzić miejsce i ładnie ograć przestrzeń. Trzy - można wybrać materiały i kolory pod siebie, a nie liczyć na to, ze znajdzie się właściwe np. w sieciówkach. Trwałość takich mebli też jest gwarancją, ze dłużej posłużą. :) |
| |
offline Davidova praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: KrzysztofA praktykant |
|
| |
offline kamila.nowa fachowiec
|
W tym temacie z pewnością przyda się wiedza o możliwości wyszukania serwisanta sprzętu agd za pośrednictwem firmy https://fixagd.pl/. Jeśli Twój sprzęt z jakiegoś powodu przestanie działać to właśnie im możesz powierzyć wyszukanie specjalisty który będzie wiedział w jaki sposób Ci pomóc. Unikniesz dzięki temu zaproszenia do siebie laika i wyrzucenia pieniędzy na marne. Szczerze polecam. |
| |
Gość: Dino praktykant |
|
| |
offline Isiek fachowiec
|
Ja za kuchnie na wymiar zapłaciłam 9 tys. używam ją
blisko 5 lat. Kuchnia mega funkcjonalna, na systemie Bluma.
Czasami warto zrobić meble u stolarza, który np. zaczyna
działalność gospodarczą i nie ma jeszcze wyśrubowanych
cen. |
| |
offline Logun fachowiec
|
Jestem w trakcie przeprowadzki do nowego mieszkania i zastanawiam się nad wyborem odpowiednich mebli kuchennych. Wiem, że na tym forum jest wiele utalentowanych osób, które na pewno miały już do czynienia z takim wyborem lub mają doświadczenie w aranżacji przestrzeni kuchennej. Chciałbym dowiedzieć się, jakie są Wasze rady i sugestie, jeśli chodzi o wybór mebli kuchennych. Pochwalcie sie jak wyglądają Wasze kuchnie :) |
|