offline miki789 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Kloarak praktykant |
Co do wykonania szafy na wymiar to mam dwie takie w pokoju i robiłem przez firmę Adolux (www.adolux-meble.pl). Bardzo ładnie wykonane meble, dobrze się trzymają więc wydaje mi się, że z trwałością nie powinno być problemów. Natomiast jeśli chodzi o samą firmę to bardzo fajnie się z nimi współpracuje, bo do klienta podchodzą indywidualnie i faktycznie starają się każdemu szukać możliwie dla niego najlepszych rozwiązań. |
| |
Reklamy Google | |
offline madejski fachowiec
|
|
| |
offline Sławek majster
|
Tak, takich firm jest sporo, dlatego dość trudno jest się zdecydować na jakąś konkretną. Ja wyposażając mieszkanie nie miałem zbyt dużo czasu, więc zdecydowałem się jednak na gotowe meble. Większość rzeczy takich jak krzesła do kuchni, fotele, czy stoły, zamówiłem przez internet. Tak było najwygodniej. |
| |
Gość: Lutherfetty praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Gustoo praktykant |
|
| |
offline Piotrek009 majster
|
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Bardzo dobrej jakości meble, nie tylko kuchenne tak w
ogóle, można znaleźć w sprawdzonym i doświadczonym,
obecnym od wielu lat na rynku Decoroom. |
| |
Gość: Daron33 praktykant |
|
| |
offline tsene praktykant
|
meble kuchenne na wymiar to naprawde bardzo fajna sprawa. Mozna sie o tym przekonac na wlasnej skorze jak ktos ma stosunkowo male kuchnie. A u nas w mieszkaniu jest taka wlasnie sytuacja. Dodatkowo dochodzi do tego nietypowa wnęka. W takiej sytuacji meble na wymiar to optymalne rozwiazanie |
|
Meble kuchenne na wymiar
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- suszarki łazienkowe (do ręczników itp.) Liczba postów: 63 Grupa: Najnowsze t... W przypadku małych łazienek, gdzie przestrzeń na podłodze jest ograniczona, suszarka ścienna stanowi efektywny sposób na oszczędność miejsca. Montaż na ścianie....
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 219 Grupa: Najnowsze t... A co powiesz na te modele https://madar24.pl/meble/lozka/lozka-200 x200/? Estetyczne i funkcjonalne. Nowoczesny design pasujący do każdej aranżacji, duża powierz...
- aranżacja sypialni Liczba postów: 538 Grupa: Najnowsze t... Jeśli zależy Wam na udanym poranku w sypialni, to warto zacząć go od przygotowania kawy w dobrze urządzonej kuchni :) https://meblemibu.pl/kuchnie-na-wymia r-gda...
- Nowoczesna kuchnia. Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Do nowoczesnej kuchni to teraz jest duży wybór mebli, są popularne. Ja sam też myślę o tym żeby tak swoją urządzić, już widziałem hokery do kuchni w tym stylu w...
- Jaki grzejnik łazienkowy? Liczba postów: 415 Grupa: Najnowsze t... Szukając solidnych grzejników łazienkowych w nowoczesnym wydaniu to na pewno warto sprawdzić ofertę Oltens u których opcji nie brakuje w rożnych rozmiarach. Moż...