Meble łazienkowe z foliowanego MDF

« Powrót do artykułu: Meble łazienkowe z foliowanego MDF | « Powrót do grupy: Wnętrza

19 września 2014, 16:43

Zgadzam sie: good 0 bad

No to jest jakieś rozwiązanie - pytanie tylko, czy trwałe? Czy folia zapobiegnie zniszczeniom spowodowanym nadmierną wilgocią? No i gdzie można obejrzeć te meble...? Szukałem na i-budowlany.pl. ale nie wdziałem ich jeszcze w ofercie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 maja 2024, 12:26

Zgadzam sie: good 0 bad

Dlatego też zabierając się za poszukiwania nowoczesnych propozycji w zakresie mebli łazienkowych to jak najbardziej warto zapoznać się z ofertą Oltens https://oltens.com/pl/meble-lazienkowe u których znajdziesz modne szafki podumywalkowe, blaty, czy również akcesoria. Pozdrawiam i powodzenia w poszukiwaniach!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 325

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >