offline miki789 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Darek799 praktykant
|
Popytaj wśród znajomych, czy ktoś z nich nie ma godnego
polecenia wykonawcy. Ja zawsze tak robie, gdy szukam kogoś
odpowiedniego. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Grzegorz praktykant |
Bezpłatne konsultacje z projektantem mebli masz przy ul. Grunwaldzkiej 301 w Gdańsku, więc radzę się przejść, nawet w celach rozpoznania dostępnych na rynku materiałów. Masa ciekawych systemów organizacji do kuchni. Szafy otwierane w taki sposób, że Cię zaskoczy. Kilka poziomów, priorytet pod konkretne akcesoria, wszystko zabezpieczone. |
| |
Gość: Estelle praktykant |
I have read your article; it is very informative and helpful
for me. I admire the valuable information you offer in your
articles. Thanks for posting it. lol beans |
| |
offline przemko63 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: amandaxu7 praktykant |
|
|
Meble na wymiar
«
Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz
Ostatnio na forum
- Aranżacja salonu Liczba postów: 474 Grupa: Ekspert ara... Jeśli ktoś szuka inspiracji do eleganckiego salonu, polecam zajrzeć tutaj https://www.kler.eu/pl/inspiracje/salon. Sam znalazłem tam wiele pomysłów, które ideal...
- Akcesoria kuchenne Liczba postów: 54 Grupa: Ekspert ara... gdzie zakupujecie wasze akcesoria ? _________________________________ sztu czne kompozycje na cmentarz
- Aranżacja domu Liczba postów: 22 Grupa: Ekspert ara... Szanowny Panie, Rekomenduję grunt szybkoschnący Śnieżka Acryl-Putz GR43 Pro. Grunt może być wykorzystany zarówno przed aplikacją gładzi, jak również przed malow...
- Dachówka Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert ara... Największym konkurentem pokryć ceramicznych są dachówki betonowe, które wyglądem do złudzenia przypominają wyroby z ceramiki. Dachówka betonowa (inaczej dachówk...
- Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ekspert ara... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?