offline szyszka09 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Michałek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline libisz doświadczony
|
Zgadzam się! Pomimo bliskości z Trójmiastem śmiało mogę polecić firmę ze Swarzewa. Do tej pory jeszcze nie zetknąłem się z takim projektantem, z tak eleganckimi meblami. Naprawdę niesamowite wykonanie, jeśli chodzi o zamówienie zrealizowane do sypialni, a także dwa stoły. Nie spotkałem się wcześniej z taką jakością! To jest oferta dla wybrednych. Wieloletnie doświadczenie mówi samo za siebie i jest widoczne przy ukończonej pracy! Rewelacja! |
| |
offline Bodzio_82 doświadczony
|
|
| |
offline harald doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline TomL doświadczony
|
|
| |
offline juvefenomeno doświadczony
|
|
| |
offline knotek praktykant
|
|
| |
offline Nawrociak doświadczony
|
W sieci możesz znaleźć sporo opinii na temat tej firmy, niektórzy komentujący wypowiadają się na temat zamówionych mebli do kuchni. Poszukaj sobie. Swoją drogą, jest to renomowana firma w okolicy, tak więc nie martwiłbym się o jakość mebli, ponieważ nie ma znaczenia czy do kuchni, czy sypialni, czy gdziekolwiek... Ale musiałbyś sięgnąć głęboko do kieszeni :) |
| |
Gość: Akpala praktykant |
|
|
Meble na zamówienie -woj.pomorskie
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Szkolenia Liczba postów: 59 Grupa: Firmy budow... Jeśli zależy Ci na skutecznej nauce języka, British School ICT jest miejscem, które warto wziąć pod uwagę. Kursy są starannie dopasowane do poziomu uczestników,...
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 129 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...
- Rozwój firmy budowlanej - marketing internetowy. Liczba postów: 78 Grupa: Firmy budow... Połączenie influencer marketingu z kampaniami płatnymi to skuteczny sposób na zwiększenie rozpoznawalności marki. Influencerzy pomagają w budowaniu zaufania, a....
- magazyn Liczba postów: 540 Grupa: Firmy budow... Porównaj to sobie z Berberis. Zobacz, jak duża będzie zmiana. Na pewno zauważysz poprawę, lepszą optymalizację, solidne wyniki. Nam też się udało osiągnąć oczek...
- Hydraulik, usługi hydrauliczne - Warszawa i okolic... Liczba postów: 41 Grupa: Firmy budow... A zapytam, kto z was montował u siebie w firmie klimatyzację ? bo ja właśnie zastanawiam się, żeby zdążyć przed sezonem letnim. Moja znajoma poleciła nam firmę...