Meble na zamówienie -woj.pomorskie

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

28 lutego 2013, 14:12

Zgadzam sie: good 1 bad

Możecie mi pomóc ?
Chciałbym znaleźć jakąś firmę u której mogę złożyć zamówienie..
Wiadomo zalezy mi na jakości, zeby to było zrobione na prawde porzadnie, bo chce miec to na pare lat itp.
Znacie kogoś takiego ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2013, 11:37

Zgadzam sie: good 5 bad

Mogę Ci polecić Wars-Stol wedlug mnie oni są porządni, jestem zadowolonym klientem, wykonali dla mnie bardzo dobrze pracę, meble są dokładnie tak jak oczekiwaliśmy z żoną ;) W każdym mon razie można na nich polegać a jakość jest rewelacyjna ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 marca 2013, 15:21

Zgadzam się! Pomimo bliskości z Trójmiastem śmiało mogę polecić firmę ze Swarzewa. Do tej pory jeszcze nie zetknąłem się z takim projektantem, z tak eleganckimi meblami. Naprawdę niesamowite wykonanie, jeśli chodzi o zamówienie zrealizowane do sypialni, a także dwa stoły. Nie spotkałem się wcześniej z taką jakością! To jest oferta dla wybrednych. Wieloletnie doświadczenie mówi samo za siebie i jest widoczne przy ukończonej pracy! Rewelacja!

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2013, 15:58

Również polecam ich usłig. Najwyższa jakość produktów, precyzyjne podejście do zawodu. Pozycja godna polecenia, zaspokoi najbardziej wymagających.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 czerwca 2013, 13:33

Nie wiecie czy ta firma ma stronkę www? Chciałbym się z nimi skontaktować. Z góry dziękuję :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 czerwca 2013, 13:56

Zgadzam sie: good 3 bad

Oczywiście, że mają stronę internetową, teraz każda firma ma warsstolmeble.pl
Nie wiem w czym był problem. Wujek google od razu znalazł.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2013, 09:19

Ja wszedłem na to forum i adres mi się przydał nie musiałem wujka o nic prosić :)No a meble robią duże wrażenie. Widać, że to klasa premium :) Po prostu znakomicie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2013, 09:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Takie pytanko o tą firmę. Ktoś zamawiał u nich meble do kuchni?

Zgłoś | Cytuj | Link

6 sierpnia 2013, 15:36

Zgadzam sie: good 2 bad

W sieci możesz znaleźć sporo opinii na temat tej firmy, niektórzy komentujący wypowiadają się na temat zamówionych mebli do kuchni. Poszukaj sobie. Swoją drogą, jest to renomowana firma w okolicy, tak więc nie martwiłbym się o jakość mebli, ponieważ nie ma znaczenia czy do kuchni, czy sypialni, czy gdziekolwiek... Ale musiałbyś sięgnąć głęboko do kieszeni :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2013, 11:21

Nieźle... Dla wybrednych. Galeria mnie wręcz zmiażdżyła.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Również polecam https://partiez.pl/
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...
  • Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 383 Grupa: Firmy budow... Jeśli chodzi o transport - na przykład na lawecie - to bardzo dobrym rozwiązaniem będzie także pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu: https://www.pomocdrogow...
  • Własna firma Liczba postów: 285 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....
  • Dekorator wnętrz Liczba postów: 133 Grupa: Firmy budow... Szanowni Państwo, szybkim sposobem na zmianę wyglądu wnętrza jest przemalowanie ścian. Do malowania najlepiej wykorzystać farbę, która tworzy trwałą powłokę odp...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 467

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >