Tutaj są fajne mebelki sosnowe http://www.katalog-meble.pl/16_meble-rustykal ne
Gość: MarekBury praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline kolekcjonerka praktykant
|
Ja mogę polecić meble z litego drewna z tego względu, że
sama jestem takich posiadaczką. Są bardzo wytrzymałe a do
tego lubię w nich to że wyglądają bardzo elegancko i nie
wychodzą z mody, bo są bardzo uniwersalne. Wiele razy
robiłam przemeblowania i pasują też do każdego wnętrza,
nie trzeba kombinować z kolorystyką. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Agatella praktykant |
Meble drewniane są piękne! Ktoś wcześniej polecał meble rustykalne. Ja mam właśnie takie w swoim domu: http://www.seart.pl/komody-komody-bodge-c-5_598.html Nic nie daje klimatu mieszkaniom bardziej niż meble drewniane. No i jeśli kupione porządne to służą latami :-) |
| |
offline Tomek34 doświadczony
|
|
| |
Gość: w-majewska praktykant |
Kupiłam kiedyś meble u tego producenta: meble
sosnowe. Jestem bardzo zadowolona z ich mebli.
|
| |
Reklamy Google | |
offline majka1 fachowiec
|
|
| |
offline sunshines praktykant
|
Dokładnie. meble na wymiar są dużo lepsze poniewaz gotowe zestawy nigdy nie dorównaja im jakością i funkcjonalnością. może i najtańszym rozwiązaniem nie jest ale lepiej zapłacić więcej i mieć pewność że za dwa czy trzy lata nie musimy kupowac nowych jak to sie często zdarza przy meblach gotowych. Meble na zamówienie możemy sobie dostosować wedle własnego upodobania dobierajac samodzielnie akcesoria meblowe śląskczego w gotowcach nie zrobimy. |
| |
offline blipka majster
|
Tak tylko ze meble na wymiar nigdzie indziej juz nie beda pasowac, wiec takie meble juz bierzemy tylko gdy wiemy ze bedziemy w tym domu/miekszaniu mieszkac juz przez bardzo dlugo okres albo nie bedziemy mieli zachcianek przemeblowan. Ja osobiscie nie jestem zwolennikiem mebli na wymiar. |
| |
offline Więcławski kierownik
|
ja też nie jestem za meblami na zamówienie, jeśli ktoś nie ma jakiś nietypowych wymiarów, ścian itp. po co przepłacać? Tak samo, jak meble nie muszą być z litego drewna by dorównywać im jakością. No chyba, zę ktoś nie ma co z pieniędzmi robić, to prosze bardzo czemu nie. :) ja bym polecał katalogi polskich producentów, odcienie sosny każdy ma w swojej ofercie chociażby bydgoskie meble czy helvetia wieruszów, |
| |
offline buchu fachowiec
|
to w sumie indywidualna sprawa kazdego, ale osobiscie nie lubie miec jednych mebli dluzej niz maksymalnie z 7 lat. wiec jak chce sie pozbyc to szkoda wyrzucic, mozna komus sprzedac albo sprezentowac. jak masz meble takie salonowe to smialo mozna i sobie urzadzic i komus innemu :) |
|