offline ![]() Kamilameble.pl fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() henry87 doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() MeblezKrakowa_pl inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: lole praktykant |
Siostra kupiła bardzo ładne meble. Białe, proste, minimalistyczne ale wyglądają rewelacyjnie. Takich samych sobie nie kupię, ale zastanawiam się nad podobnymi meblami tej firmy. Siostra jest bardzo zadowolona, kuchnia świetnie się prezentuje, mówi ze z zakupem i montażem nie było żadnych problemów. Ale chciałabym poznać opinie jeszcze innych osób. Czy ktoś może opowiedzieć swoje doświadczenia związane z tą firmy? Będę wdzięczna za wszystkie opinie |
| |
offline ![]() emilka majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() amanda kierownik
![]() |
Też jestem zwolenniczką takich klasyków ;) Fajne i naprawdę niedrogie mebelki są na http://meblowiec.pl/meble-klasyczne,c191.html z tego co wiem to salon mają gdzieś na Podkarpaciu, ale oczywiście można zamawiać przez Internet. |
| |
offline ![]() henry87 doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() wianka doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Allemeble24.pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Zefir praktykant
![]() |
|
|
Meble z lat 70-tych.
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 99 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 199 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie krzeseł do kuchni idealne będą https://jardex.pl/hokery/ oni wykonują krzesła z trwałych materiałów, wiec na pewno posłużą wam przez wiele lat.....
- Podłoga Liczba postów: 127 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
- Erkado Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Cześć, planujemy wymienić drzwi w naszym domu we wszystkich pomieszczeniach. Od koleżanki z pracy, która ostatnio robiła remont, usłyszałam wiele dobrego o firm...
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 227 Grupa: Najnowsze t... Może ktoś z was zdecydował by się na bardzo dobre łóżka chowane w szafie . Sam takie łóżko kupiłem kilka tygodni temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.