Metalowe meble ogrodowe

« Powrót do grupy: Meble i dodatki w ogrodzie

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

20 stycznia 2016, 10:56

Zgadzam sie: good 0 bad

Mi sie nie bardzo podobaja metalowe meble, ale to juz kwestia gustu jak dla mnie metalowe to moga byc np. takie kontenery magazynowe, które czasem wynajmuje, żeby tam przechowywac rzeczy latem: http://wcserwis.pl/kontener-magazynowy/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 stycznia 2016, 14:56

a ja lubie np w korytarzu taki metalowy wieszak lub półka

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 stycznia 2016, 15:33

Co innego mieć metalowe meble na korytarzu lub generalnie w domu,a co innego na dworze w ogrodzie. Tutaj preferuję raczej skromne,drewniane i solidne meble.

www.SwiatPlastiku.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 stycznia 2016, 14:54

Meble metalowe w ogrodzie? Mnie to średnio przekonuje. Popatrz po rozwiązaniach - http://kart-map.pl/pl/
Jednak metal średnio pasuje do takich pomieszczeń. Nie sądzicie, że dużo lepiej w ogrodzie po prostu spisze się drewno?

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2016, 18:37

Meble metalowe do biura, do piwnicy, do magazynu, ale na pewno nie do ogrodu, chociaż wiem, że takie są.
To nie będzie zachowywało stylu ogrodu - ja jestem na nie. W ogrodzie tylko drewno. Gdzieś wewnątrz metal może sobie być.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lutego 2016, 14:49

No właśnie. Do ogrodu to drewno. Metal jest na tyle funkcjonalny, że powinien się doskonale sprawdzić właśnie w firmach, biurach, magazynach i nie tylko. Wszędzie tam gdzie potrzebne jest funkcjonalne i proste rozwiązanie. W ogrodzie to nieco inne oczekiwania...

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lutego 2016, 18:54

Tzn. ja nic nie mam do metalowych rozwiązań. Wiem, że wielu się podobają, pewnie są dosyć trwale, ale to jednak nie ten klimat.
Przy regałach magazynowych metal będzie niezastąpiony, ze względu na trwałość. Tutaj mają sens wyłącznie metalowe meble, natomiast w ogrodzie trudno wyobrazić sobie coś innego niż drewno.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lutego 2016, 14:44

I w tym temacie warto śledzić pojawiające się promocje, zerknijcie - http://kart-map.pl/pl/promocje Wiadomo, że nie sugeruję kupowania czegoś, czego nie potrzebujecie, chodzi po prostu o korzystanie z pojawiających się okazji.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2016, 10:43

Tak szczerze mówiąc to metalowych mebli nie umieściłbym nawet w swoim gabinecie,po prostu nie trafiają w mój gust,a co do promocji to teraz w większości sklepów internetowych znajdziemy coś ciekawego na co dostaniemy rabat.

www.SwiatPlastiku.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2016, 11:56

Metalowe meble trzeba po prostu lubić i być do nich przekonanym. Na pewno nie zapewnią nam one takiej przytulności i komfortu jak solidne meble wykonane z drewna.

Drewnolandia.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jaki regał do garażu? Liczba postów: 319 Grupa: Meble i dod... jeśli chodzi o solidne regały do garażu, to warto rozważyć opcję z płyt MPB. sam zrobiłem taki regał i świetnie się sprawdza – jest wytrzymały, bez problemu zno...
  • jakie meble Liczba postów: 182 Grupa: Meble i dod... Kratka wypełniająca front meblowy to znakomite rozwiązanie dla tych, którzy chcą wprowadzić do swojego wnętrza odrobinę stylu i funkcjonalności. Wykonana z soli...
  • Oświetlenie ogrodu - lampiony Liczba postów: 8 Grupa: Meble i dod... Lampy ogrodowe LED to doskonały sposób na stworzenie przytulnej atmosfery w Twoim ogrodzie. Oferują one energooszczędne rozwiązania, które nie tylko redukują ko...
  • Dobry moment na meble ogrodowe? Liczba postów: 197 Grupa: Meble i dod... Masz już dość mebli ogrodowych niszczonych przez deszcz czy promienie słoneczne? Odkryj szeroką ofertę pokrowców na meble ogrodowe w różnych rozmiarach, które z...
  • Leżaki czy leżaki? Liczba postów: 16 Grupa: Meble i dod... No to w takim razie jeżeli rozglądacie się za wyborem stylowych i jednocześnie dobrze wykonanych leżaków ogrodowych to koniecznie sprawdź Di Volio https://tiny....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 577

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >