Hej,
Co powiecie na metalowe meble biurowe?
Ostatnio takie spotkałam i nie iwem co o nich
sądzić...
Jakoś tak mrożą pomieszczenie...
Ale za to wyglądają elegancko...
Prosze o sugestie i opinie.
Może ktos z Państwa ma i chce podzielić się aranzacją
pomieszczenia biurowego z wykorzystaniem własnie metalowych
mebli.
Pozdrawiam serdecznie.
offline mariola doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline robertb fachowiec
|
Nie mam takich mebli ale ostatnio widziałem u jednego z
klientów, więc chyba mogę wyrazić swoją skromną
opinię. |
| |
Reklamy Google | |
offline selgros praktykant
|
Jak dla mnie to trocę surowo takie meble wyglądają i zimno. Ja w domu bym sobie takich nie zamontowała, ale biuro może być. Ja jednak jestem zwolenniczką mebli drewnianych, szczególnie jasnego drewna jak buk, dlatego częstym gościem jestem na esmebel.pl, bo oni właśnie takie sprzedają. Jak chcesz mieć nowoczesne wnętrze biura i nie do końca przypominający pokój dzienny to zaryzykuj z tymi matalowymi. |
| |
offline aurora majster
|
Z początku nie podobały mi się takie meble, ale teraz jak widziałam aranżacje z takimi metalowymi mebelkami, to przyznam, że całkiem, całkiem. Ostatnio nawet wypatrzyłam sobie biurko z metalową rama na extrapunkt.pl w bardzo atrakcyjnej cenie i juz noszę się z zamiarem kupana tego modelu. Jak dla mnie to fajna sprawa, takie mebelki. |
| |
offline gaduła doświadczony
|
Też mi się wydaje że takie meble są strasznie zimne. Jak dla mnie biuro powinno być utrzymane w ciepłych tonacjach, dzięki temu staje się przyjemne i chce się w nim siedzieć, człowiek czuje się w nim dobrze. Metalowe meble są dla tych, co cenią prostotę i hmmm - modę? Ale połączenie metalowych z drewnianymi byłoby o niebo lepsze ;) |
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
Mam biuro, które wypełniają w najróżniejszych kształtach metalowo-drewniane meble biurowe.Warszawa stała się inspiracją tego wystroju ze względu na nowoczesność i jednocześnie tradycję. |
| |
offline Eccelent kierownik
|
|
| |
Gość: Malami praktykant |
Dla mnie takie meble nie są zbyt przyjazne.Jeszcze stoły są dosyć fajne, ale jak na czymś takim usiąść. Próbuję wybrać jakiś wygodny fotel do biura. Patrzę na mirat.eu/fotele-biurowe,c239.html i ciężko mi się zdecydować. Widzę, że macie fajne doświadczenia, więc chętnie posłucham na co polecacie zwrócić uwagę.Chcę coś naprawdę wygodnego. |
| |
offline PosterPlate praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez PosterPlate dnia: 16 sierpnia 2012, 14:34 | |
| |
offline AgregatyElem majster
|
|
|