Metalowe Meble biurowe

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

24 sierpnia 2012, 11:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Dobre meble biurowe trzeba umieć wybrać. Warto dopasować je do charakteru pracy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 września 2013, 07:46

Metalowe kojarzą mi się z nieco surowym charakterem, ale a drugiej strony z funkcjonalnością.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lipca 2014, 15:04

Metalowe meble często są używane w szatniach, na zapleczach, rozbieralniach itp. Mają swoje plusy, przede wszystkim trwałość my tego typu meble w postaci szaf i ławek kupowaliśmy tutaj http://www.wyposazeniegaudia.pl/cat/meble-met alowe spisują się znakomicie.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2014, 11:59

Metalowe meble biurowe jakoś do mnie nie przemawiają,wydają się być bardzo zimne i chyba jednak wolę te z litego drewna które zapewnią odpowiednią prezencję i solidność,więc myślę ze warto.

www.Meble-z-drewna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2014, 21:06

W biurze też się sprawdzą metalowe meble jak najbardziej. Trzeba tylko mądrze zaaranżować biuro. Najlepiej podpytać fachowców, ja zgłosiłam się do Bakpol tutaj: http://www.bakpol.pl/informacja/30/szafy-biur owe. Mają fajne meble i koncepcje, fachowo doradzają, także można im spokojnie powierzyć te kwestie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 listopada 2014, 14:51

W sumie potrafię sobie to wyobrazić,ale i kolor ścian czy pozostałe dodatki również muszą być w podobnej tonacji do metalowych mebli. Pomijam fakt,że wtedy także biuro będzie prezentować się dosyć chłodno i zimno jeżeli chodzi o wykończenie,aranżację.

www.Modekor.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

10 marca 2015, 13:37

jesli chodzi o solidne meble do biura metalowe to tu http://met-pol.pl/produkty maja spory wybór. sam szukałem takich do swojej ffirmy i u nich kupilem je. jestem zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2015, 11:47

Pytanie czy aby na pewno meble z metalu to dobry pomysł bo szczerze mówiąc jakoś nie bardzo mi się to podoba. Drewno jest o wiele lepszym materiałem,zarówno jeżeli chodzi o meble do kuchni,biura,salonu czy sypialni. Akurat na naszej stronie MeblezKrakowa.pl znajdziecie teraz kilka ciekawych promocji i rabatów na wybrane zestawy.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 grudnia 2015, 15:16

Jeśli chodzi o meble biurowe, to bez względu na to, z czego są wykonane, muszą być funkcjonalne. Meble metalowe sprawdzają się, jednak nie zawsze. Czasem lepiej postawić na klasykę, a czasem lepiej szukać czegoś oryginalnego. My całe biuro meblowaliśmy raczej tradycyjnie, meble zakupiliśmy w salonie 10 office.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 stycznia 2016, 13:58

Metalowe meble biurowe jakoś niespecjalnie przypadły mi do gustu,bardziej polecam skupić się na designerskich,tapicerowanych z wygodnym fotelem,biurkiem czy elegancką komodą na ważne dokumenty. Polecam zerknąć na www.KamilaMeble.pl gdzie każdy znajdzie kompletne wyposażenie swojego biura,mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 446

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >