Witam, szukając ciekawych rozwiązań łazienkowych natknąłem się na nietypową wannę. Kształtami nie odbiega ona znacznie od normy, lecz zaskakujący jest materiał z jakiego została ona wykonana. Otóż jest to wanna miedziana. Moim zdaniem pomysł jest kosztowny, lecz wart tych pieniędzy. Co sądzicie?
offline bud fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline bazyliszek inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline lubek1983 praktykant
|
popieram przedmówce , pomysł bardzoooooo kosztowny, ja ostatnio natknałem się na armaturę wykonaną z drewna egzotycznego :-) zlewy ... wanny . Ale zejdzmy na ziemie ... ceny są straszne chociaż designersko wciska w fotel ... ja np fajny pomysł na aranżację łazienki znalazłem na stronie pewnej łódzkiej firmy www.rapido.net.pl w galerii. drewniana podłoga i retro wanna stwarzają niesamowity klimat... niestety nie moge wkleić zdjęcia bo galeria jest we flashu :-/ . Ogółem warto przeszukać internet i sprawdzić jak twój pomysł wygląda w rzeczywistości ... ale powiem ci że jeżeli cie stać na miedzianą wannę i nie polegniesz na reszcie wykończenia , może to wygladać swietnie , pochwal się efektem końcowym !!! |
| |
offline KOSTEK24 fachowiec
|
|
| |
offline widar fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline jammal majster
|