Szukam fajnego mieszkania (kawalerki), najlepiej nad morzem - okolice Gdańska. Trafiłem ostatnio na stronę www.mierzeja-development.pl i spodobały mi się te apartamenty. Pytanie moje dotyczy samego dewelopera - czy ktoś miał już z nim do czynienia? Z opisu wszystko wydaje się być spoko, ale pojadę na miejsce na początku września to przekonam się na własne oczy, jak tam jest.
offline marymontka praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline domatorka20 kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline HubaBuba inżynier
|
|
| |
|
Szukałem w necie, ale nic konkretnego nie znalazłem. Na ich stronie jest napisane, że to "spółka celowa do realizacji kompleksu mieszkalnego Mierzeja Park", to wydawało mi się, że to ich jedyna inwestycja, ale za chwilę piszą: "Założyciele firmy mogą pochwalić się realizacją dużej inwestycji w Województwie Zachodniopomorskim." No i urodziło mi się pytanie: jakiej inwestycji? Ale nie znalazłem odpowiedzi... Może ktoś się orientuje? Zawsze to jakaś wskazówka, czy decydować się czy nie? :) |
| |
offline CezarFx kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
To jest dla mnie jasne, że aktualna inwestycja to Mierzeja Park w Sztutowie. Cholernie mi się to podoba - super wysoka jakość użytych materiałów budowlanych i wykończeniowych. Pompa ciepła, ogrzewanie podłogowe i inne ciekawe rozwiązania. Najchętniej od razu bym robił rezerwację na jedno z tych mieszkań, ale chodzi mi o to, czy ktoś zna jakieś POPRZEDNIE inwestycje tego dewelopera? |
| |
offline azzow praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez azzow dnia: 13 lipca 2011, 12:56 | |
| |
Gość: wieslaw praktykant |
Witaj, jestem często w Sztutowie i znam dobrze ta okolicę i wspomnianą inwestycję. Muszę Ci powiedzieć, że jest bardzo ładnie położona i jest tam coraz ładniej. Mieszkania się zapełniają. Wprowadzają się nowi mieszkańcy, więc widać już życie, nie jest to już plac budowy. Teren zagospodarowany, uporządkowany i ogrodzony. Materiały budowlane najwyższej jakości, a deweloper postrzegany jest tu jako solidna firma, więc chyba nie ma się czego obawiać, tylko kupować, kupować ;)) Pozdrawiam |
| |
Gość: Tadzik praktykant |
bardzo podoba mi sie ta inwestycja chce kupic jedno
mieszkanie jako inwestycje cieszy mnie ,ze ono podoba sie
WAM jaki jest ruch turystyczny w Sztutowie? |
| |
Gość: Tadzik praktykant |
bardzo podoba mi sie ta inwestycja chce kupic jedno
mieszkanie jako inwestycje cieszy mnie ,ze ono podoba sie
WAM jaki jest ruch turystyczny w Sztutowie? |
|