Mierzeja Park w Sztutowie

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

25 sierpnia 2010, 14:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Szukam fajnego mieszkania (kawalerki), najlepiej nad morzem - okolice Gdańska. Trafiłem ostatnio na stronę www.mierzeja-development.pl i spodobały mi się te apartamenty. Pytanie moje dotyczy samego dewelopera - czy ktoś miał już z nim do czynienia? Z opisu wszystko wydaje się być spoko, ale pojadę na miejsce na początku września to przekonam się na własne oczy, jak tam jest.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2010, 11:36

Z tego co słyszałam to całkiem porządny developer. Wydaje mi się że nie powinnaś żałować wyboru. Fajnie że jedziesz sprawdzić oferty to wtedy będziesz miała lepsze rozeznanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 sierpnia 2010, 11:17

Ten developer jest dość znany w Polsce, i szczerze powiedziawszy więcej pozytywnych opinii niż negatywnych dotyczących jego osoby, no ale przecież można w wyszukiwarce poszukać jakiś informacji szczegółowych, może istnieje jakieś forum.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2010, 16:49

Szukałem w necie, ale nic konkretnego nie znalazłem. Na ich stronie jest napisane, że to "spółka celowa do realizacji kompleksu mieszkalnego Mierzeja Park", to wydawało mi się, że to ich jedyna inwestycja, ale za chwilę piszą: "Założyciele firmy mogą pochwalić się realizacją dużej inwestycji w Województwie Zachodniopomorskim." No i urodziło mi się pytanie: jakiej inwestycji? Ale nie znalazłem odpowiedzi... Może ktoś się orientuje? Zawsze to jakaś wskazówka, czy decydować się czy nie? :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2010, 10:21

Nie wiem za bardzo w czym tkwi problem, na stronie głónej tego dewelopera jest napisany rodzaj inwestycji, Kompleks Mierzeja Park nad morzem, gdzie oferują lokale mieszkalne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2010, 11:23

To jest dla mnie jasne, że aktualna inwestycja to Mierzeja Park w Sztutowie. Cholernie mi się to podoba - super wysoka jakość użytych materiałów budowlanych i wykończeniowych. Pompa ciepła, ogrzewanie podłogowe i inne ciekawe rozwiązania. Najchętniej od razu bym robił rezerwację na jedno z tych mieszkań, ale chodzi mi o to, czy ktoś zna jakieś POPRZEDNIE inwestycje tego dewelopera?

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2010, 15:06

Widziałem tą inwestycję, jest bardzo ładna. Oni budują jeszcze w Świnouściu.

Ten post był edytowany przez azzow dnia: 13 lipca 2011, 12:56
Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2011, 13:11

Witaj, jestem często w Sztutowie i znam dobrze ta okolicę i wspomnianą inwestycję. Muszę Ci powiedzieć, że jest bardzo ładnie położona i jest tam coraz ładniej. Mieszkania się zapełniają. Wprowadzają się nowi mieszkańcy, więc widać już życie, nie jest to już plac budowy. Teren zagospodarowany, uporządkowany i ogrodzony. Materiały budowlane najwyższej jakości, a deweloper postrzegany jest tu jako solidna firma, więc chyba nie ma się czego obawiać, tylko kupować, kupować ;)) Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2013, 23:02

bardzo podoba mi sie ta inwestycja chce kupic jedno mieszkanie jako inwestycje cieszy mnie ,ze ono podoba sie WAM jaki jest ruch turystyczny w Sztutowie?
Mialem problem ze znalezieniem ulicy Mierzeja Park na mapie Googla czy MOZE nieefektywnuie szukalem tego miejca? MOZE NIE JEST NANIESIONE JESZCZE NA MAPE?

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2013, 23:02

bardzo podoba mi sie ta inwestycja chce kupic jedno mieszkanie jako inwestycje cieszy mnie ,ze ono podoba sie WAM jaki jest ruch turystyczny w Sztutowie?
Mialem problem ze znalezieniem ulicy Mierzeja Park na mapie Googla czy MOZE nieefektywnuie szukalem tego miejca? MOZE NIE JEST NANIESIONE JESZCZE NA MAPE?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
  • Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy Liczba postów: 181 Grupa: Nieruchomoś... Jeżeli ktoś z was nie chcę mieszkać w Warszawie i interesuję go na przykład mieszkanie w Brwinowie od developera to polecam zapoznać się z ofertą developera htt...
  • mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 27 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
  • Janpul Liczba postów: 3823 Grupa: Nieruchomoś... Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na Jan...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 382

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >