Mieszkania i domy na obrzeżach miasta

« Powrót do grupy: Mieszkania i domy poza centrum

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

25 kwietnia 2012, 17:10

Zgadzam sie: good 0 bad

No ja śledziłem różne oferty z tej okolicy po agencjach nieruchomości i faktycznie jest sporo ciekawych względnie niedrogich, ale też zainteresowanie nimi jest spore, więc ceny niedługo mogą znowu windować w górę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 kwietnia 2012, 10:52

Ja jestem zwolennikiem złotego środka. W moim przypadku udało się połączyć spokój z dobrą lokalizacją. Dobrym wyjściem są specjalne kompleksy osiedlowe. Moje jest położone w spokojnej lokalizacji, pełnej zieleni i przestrzeni. Mogę liczyć na ciszę i spokój, a gdy chcę jechać do centrum - kilka przystanków tramwajowych i jestem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 czerwca 2012, 17:39

To faktycznie najlepszy kompromis. Ale takich ofert nie ma dużo, bo im bliżej centrum tym ciaśniej. No i przede wszystkim ceny. Chociaż ostatnio faktycznie przeżyłem małe zaskoczenie, jak zobaczyłem, że się jeszcze na Żoliborzu przy pl. Grunwaldzkim budują, i to poniżej 7 tys./m2. Jakby nie patrzeć lokalizacja świetna.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2012, 11:57

Minęły już czasy, kiedy budowało się osiedla oddalone od siebie. Teraz buduje się ładne, funkcjonalne. Cieszy mnie fakt, że ciągle stawia się na zieleń wokół i wewnątrz takiego osiedla. Tam przy pl. Grunwaldzkim faktycznie ciągle budują, oglądałam wizualizacje - bardzo ładnie to wygląda!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Aby dodać post, należy się zalogować.

Ostatnio na forum

• Może by tak basen w ogródku? Liczba postów: 365 Grupa: Oczko wodne... Artykuł zawiera wiele praktycznych wskazówek dotyczących wyboru wymiennika ciepła do basenu https://police24.pl/pl/651_artykuly-spon sorowane/11767_jaki-wymienni...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 363 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 559 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Projekt domu Liczba postów: 101 Grupa: Domy szereg... Zastanawiasz się nad kupnem nowego sprzętu do gier? Na https://martwepiksele.pl/ znajdziesz szczegółowe recenzje, które pomogą Ci wybrać najlepsze urządzenia
  • Wyposażenie magazynu Liczba postów: 1547 Grupa: Technologie... Potrzebujesz osprzętu do wózków widłowych, który ułatwi Twoją pracę? Zajrzyj do Mipromet. Znajdziesz tam liny stalowe, uchwyty do beczek, trawersy, czy nakładki...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19438 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 149

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >