A może rozejrzyj się od razu za apartamentem, to idealna inwestycja http://www.solecresidence.pl/ i świetna lokata kapitału, apartamenty w takiej lokalizacji to prawdziwy skarb
Gość: karto praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Baska doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: niko praktykant |
|
| |
Gość: animation praktykant |
Jak szukasz dobrej lokalizacji i nie chcesz przepłacić, czy się w ogóle naciąć (niestety nie wszyscy są uczciwi) to skontaktuj się z Eugeniuszem Jaworskim - tel. 603 195 624 . Moim zdaniem najlepszy agent od nieruchomości, miałam okazję współpracować jeszcze z dwoma innymi, ale z nimi kontakt nie był tak dobry, poza tym było widać że nie angażują się w pełni też z nich zrezygnowałem i ostatecznie zostałem przy panu Jaworskim czego nie żałuję bo znalazł dla mnie świetnie ulokowaną nieruchomość :) |
| |
Gość: Anastacja praktykant |
Faktycznie czasem pomoc pośrednika jest potrzebna. Inwestycji jest dość sporo, więc trudno wybrać coś ciekawego. Na szczęście ja z meżem ograniczyłam się do Włoch i trafiliśmy na Osiedle Dźwigowa Park. Bardzo nam się spodobała inwestycja. Zakupiliśmy mieszkanie, czekamy na odbiór kluczy, w między czasie szukamy dobrej ekipy do wykończenia |
| |
Reklamy Google | |
Gość: karolina0587 praktykant |
|
| |
offline kewlar inżynier
|
Warto sobie sprawdzić Wilanów osiedle, domki szeregowe to lepsza opcja, niż mieszkanie typowo w bloku, a cena przeważnie podobna. Warto się zdecydować na mieszkanie z rynku pierwotnego, one są zazwyczaj cieplejsze i bardziej ustawne. |
| |
Gość: Direct Lenders praktykant |
payday personal loans cash advance loans cash advance loans payday advance loans |
| |
Gość: vaal praktykant |
Ja niedawno zakupiłem dom jednorodzinny pod Warszawą. Zdecydowałem się na wyprowadzkę pod miasto i mogę wam powiedzieć że była to bardzo dobra decyzja. Ja zakupiłem dom od www.immobart.pl Wykonują nowoczesne osiedla domków pod Warszawą. |
| |
Gość: monia81 praktykant |
|
|