offline mario_kruk fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Klakierka praktykant |
Jeśli chodzi o mieszkania w Poznaniu to warto zapoznać się z ofertą SGI - Mieszkania w Poznaniu. Obecnie mają fajne ceny za mieszkania o wysokim standardzie w bardzo miłej okolicy. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: liljanna praktykant |
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
| |
offline martika majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: werq praktykant |
|
| |
offline kwieczko fachowiec
|
|
| |
Gość: angol praktykant |
|
| |
Gość: angol praktykant |
|
| |
offline charlotte160 kierownik
|
Angol tutaj masz TargiMieszkaniowe.net z tego co pamiętam jest 85 wystawców z Krakowa i okolic. Zajrzyj sobie tam, pewnie znajdziesz ceny za metr:) Ja szukam mieszkania w Poznaniu:) |
Ten post był edytowany przez charlotte160 dnia: 22 marca 2014, 08:20 | |
|
Mieszkania pod klucz
«
Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości
Ostatnio na forum
- Mieszkanie w bloku Liczba postów: 131 Grupa: Rynek pierw...
- Biuro nieruchomości Szczytno Liczba postów: 20 Grupa: Rynek pierw... Oczywiście takie miejsca są bardzo ważne i ja jeszcze chcę powiedzieć, ze także dobrze jest wiedzieć na co zwrócić uwagę gdy kupujemy pierwszy dom. Tak naprawdę...
- Zobacz jak sprawdzić nieruchomość przed kupnem ! Liczba postów: 55 Grupa: Rynek pierw... Sprawdzenie mieszkania przed kupnem to podstawa. Musimy sprawdzić stan budynku, jak i samego mieszkania.
- Niezbudowane mieszkanie Liczba postów: 8 Grupa: Rynek pierw... Jedną z kluczowych zalet skupu mieszkań za gotówkę jest brak konieczności przeprowadzania kosztownych remontów przed sprzedażą. Firmy takie jak opisane na https...
- Wynajem Apartamentów na Wyspach – Porady i Wskazów... Liczba postów: 1 Grupa: Rynek pierw... Hej! Jeśli szukasz pięknych plaż i nie chcesz wydawać fortuny, polecam rozważyć wyspy greckie, takie jak Kreta czy Santorini. Są tam dostępne liczne apartamenty...