Mieszkania w Warszawie

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

16 maja 2018, 14:18

Zgadzam sie: good 0 bad

A może rozejrzyj się od razu za apartamentem, to idealna inwestycja http://www.solecresidence.pl/ i świetna lokata kapitału, apartamenty w takiej lokalizacji to prawdziwy skarb

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2018, 11:58

Mieszkania w Warszawie znajdziesz tutaj https://grb-nieruchomosci.pl/skup-nieruchomosci-woj-mazowiec kie/skup-nieruchomosci-warszawa/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 czerwca 2018, 06:49

Buduje się teraz nowe osiedle przy al. Jerozolimskich, jest ładne, przystępne cenowo mieszkania są jasne i ustawie, warto sobie obejrzeć to osiedle Warszawa jak ktoś szuka w tej lokalizacji

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2018, 20:20

Jak szukasz dobrej lokalizacji i nie chcesz przepłacić, czy się w ogóle naciąć (niestety nie wszyscy są uczciwi) to skontaktuj się z Eugeniuszem Jaworskim - tel. 603 195 624 . Moim zdaniem najlepszy agent od nieruchomości, miałam okazję współpracować jeszcze z dwoma innymi, ale z nimi kontakt nie był tak dobry, poza tym było widać że nie angażują się w pełni też z nich zrezygnowałem i ostatecznie zostałem przy panu Jaworskim czego nie żałuję bo znalazł dla mnie świetnie ulokowaną nieruchomość :)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lipca 2018, 10:44

Faktycznie czasem pomoc pośrednika jest potrzebna. Inwestycji jest dość sporo, więc trudno wybrać coś ciekawego. Na szczęście ja z meżem ograniczyłam się do Włoch i trafiliśmy na Osiedle Dźwigowa Park. Bardzo nam się spodobała inwestycja. Zakupiliśmy mieszkanie, czekamy na odbiór kluczy, w między czasie szukamy dobrej ekipy do wykończenia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2018, 12:44

My chcieliśmy mieszkanie na Bemowie, to był warunek konieczny. No i zależało nam na wiarygodnym deweloperze. Dlatego postawiliśmy na APM Development. I nie żałujemy :) Obsługa transakcji 10/10! :)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2018, 15:45

Warto sobie sprawdzić Wilanów osiedle, domki szeregowe to lepsza opcja, niż mieszkanie typowo w bloku, a cena przeważnie podobna. Warto się zdecydować na mieszkanie z rynku pierwotnego, one są zazwyczaj cieplejsze i bardziej ustawne.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2018, 15:59

payday personal loans cash advance loans cash advance loans payday advance loans

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2018, 10:01

Ja niedawno zakupiłem dom jednorodzinny pod Warszawą. Zdecydowałem się na wyprowadzkę pod miasto i mogę wam powiedzieć że była to bardzo dobra decyzja. Ja zakupiłem dom od www.immobart.pl Wykonują nowoczesne osiedla domków pod Warszawą.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2019, 21:21

Ja mieszkam w Piasecznie i bardzo sobie chwalę tą lokalizację. Znajomi właśnie kupują mieszkania obok mnie w Dom Marzeń.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 176

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >