Mieszkania w Warszawie

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

16 maja 2018, 14:18

Zgadzam sie: good 0 bad

A może rozejrzyj się od razu za apartamentem, to idealna inwestycja http://www.solecresidence.pl/ i świetna lokata kapitału, apartamenty w takiej lokalizacji to prawdziwy skarb

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2018, 11:58

Mieszkania w Warszawie znajdziesz tutaj https://grb-nieruchomosci.pl/skup-nieruchomosci-woj-mazowiec kie/skup-nieruchomosci-warszawa/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 czerwca 2018, 06:49

Buduje się teraz nowe osiedle przy al. Jerozolimskich, jest ładne, przystępne cenowo mieszkania są jasne i ustawie, warto sobie obejrzeć to osiedle Warszawa jak ktoś szuka w tej lokalizacji

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2018, 20:20

Jak szukasz dobrej lokalizacji i nie chcesz przepłacić, czy się w ogóle naciąć (niestety nie wszyscy są uczciwi) to skontaktuj się z Eugeniuszem Jaworskim - tel. 603 195 624 . Moim zdaniem najlepszy agent od nieruchomości, miałam okazję współpracować jeszcze z dwoma innymi, ale z nimi kontakt nie był tak dobry, poza tym było widać że nie angażują się w pełni też z nich zrezygnowałem i ostatecznie zostałem przy panu Jaworskim czego nie żałuję bo znalazł dla mnie świetnie ulokowaną nieruchomość :)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lipca 2018, 10:44

Faktycznie czasem pomoc pośrednika jest potrzebna. Inwestycji jest dość sporo, więc trudno wybrać coś ciekawego. Na szczęście ja z meżem ograniczyłam się do Włoch i trafiliśmy na Osiedle Dźwigowa Park. Bardzo nam się spodobała inwestycja. Zakupiliśmy mieszkanie, czekamy na odbiór kluczy, w między czasie szukamy dobrej ekipy do wykończenia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2018, 12:44

My chcieliśmy mieszkanie na Bemowie, to był warunek konieczny. No i zależało nam na wiarygodnym deweloperze. Dlatego postawiliśmy na APM Development. I nie żałujemy :) Obsługa transakcji 10/10! :)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2018, 15:45

Warto sobie sprawdzić Wilanów osiedle, domki szeregowe to lepsza opcja, niż mieszkanie typowo w bloku, a cena przeważnie podobna. Warto się zdecydować na mieszkanie z rynku pierwotnego, one są zazwyczaj cieplejsze i bardziej ustawne.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2018, 15:59

payday personal loans cash advance loans cash advance loans payday advance loans

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2018, 10:01

Ja niedawno zakupiłem dom jednorodzinny pod Warszawą. Zdecydowałem się na wyprowadzkę pod miasto i mogę wam powiedzieć że była to bardzo dobra decyzja. Ja zakupiłem dom od www.immobart.pl Wykonują nowoczesne osiedla domków pod Warszawą.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2019, 21:21

Ja mieszkam w Piasecznie i bardzo sobie chwalę tą lokalizację. Znajomi właśnie kupują mieszkania obok mnie w Dom Marzeń.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
  • Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy Liczba postów: 181 Grupa: Nieruchomoś... Jeżeli ktoś z was nie chcę mieszkać w Warszawie i interesuję go na przykład mieszkanie w Brwinowie od developera to polecam zapoznać się z ofertą developera htt...
  • mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 27 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
  • Janpul Liczba postów: 3823 Grupa: Nieruchomoś... Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na Jan...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 262

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >