Mieszkanie w Warszawie

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸

30 maja 2021, 23:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Znalezienie idealnego mieszkania często jest bardzo trudne i wymagające, szczególnie, że rynek nieustannie ulega zmianie. Obecnie jednak apartamenty Ochota to doskonała propozycja dla wszystkich osób ceniących wygodę, komfort, ale również bliskość miasta. Polecam sprawdzić ich korzystną ofertę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2021, 06:52

Hello. And Bye. Revel in cautiously my country bro! Guess Come around with dovetail https://cutt.ly/pndjwVJ

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2021, 15:40

Ja jestem z Nowego Początku. Napollo zrobił wszystko, bym była szczęśliwa. Miejsce super, lokalizacja świetna. To o to mi chodziło.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2021, 10:25

Pjidfhisofkcwspfjowfkpwlfpjwofk rwkfpwkgowjkfwjgoowfkpwg
Nifhfeidfjwofjowhfie jfjeofwofjwoefjwoj irwojdwohfiewjfowfie
Mcniscswhfuhicfj ijfwokfdwhfiwjbskgk gnrejgbskesghegnr gkejgejgj
Ojffsfjhnwsfjebgejfwjfiehi jiffniehfshiufhaeifnjskgehiwuw fjefje
Ojbcjdhswv bjwksbdhwjsvdhfwjb jbfjksafbejfbejfbejbcsufuj
Gjsbjfcwhdnwdwhnfw hiwshfjabhfewbfjekb fuabfiuebfbcdsjfbewiufbeh
https://oituryufhcnjdjqajdsfsjk.com
KdwyeuuiwiosIBHBCFDHKFJJ FJKBJKWFJFBHEAKNDSJAKFGBSHFAWJDJESBG

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2021, 21:47

Ja swoje mieszkanie znalazłem w malowniczym milanówku. po 10 latach tułaczki po warszawie. mam super zarządce, polecam każdemu takiego. Nazywa się Fadrowski.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lipca 2021, 13:48

Użytkownik Gość: mikołaj napisał: Ja swoje mieszkanie znalazłem w malowniczym milanówku. po
10 latach tułaczki po warszawie. mam super zarządce,
polecam każdemu takiego. Nazywa się Fadrowski.

Też polecam Fadrowskiego. Bardzo ładnie wszystko ogarniają, są rzeczowi i trzymają terminów.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2021, 11:06

Użytkownik Gość: Kamazz napisał: Użytkownik Gość: mikołaj napisał:
Ja swoje mieszkanie
znalazłem w malowniczym milanówku. po

10 latach tułaczki po warszawie. mam super zarządce,

polecam każdemu takiego. Nazywa się
Fadrowski.

Też polecam Fadrowskiego. Bardzo ładnie wszystko
ogarniają, są rzeczowi i trzymają terminów.

Oni mają siedzibę w Warszawie? Można się z nimi umówić?

Zgłoś | Cytuj | Link

29 lipca 2021, 19:57

My kupiliśmy mieszkanie w inwestycji https://www.apm-development.com.pl/ - Apartamenty Nowy Marysin. Szczerze polecam sprawdzić, super miejsce, świetna infrastruktura i dobre ceny! No i nie mniej ważne - sprawdzony i wiarygodny deweloper.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2021, 14:39

Mam wrażenie, że bardzo pozytywnie wypada na tym polu oferta biura https://vilea.pl/. Świetni specjaliści w temacie nieruchomości. W ramach usługi przygotowują zdjęcia i całą ofertę, potem zajmują się również prowadzeniem takiej nieruchomości, prezentacją załatwianiem formalności. Dla klientów na pewno bardzo wygodne rozwiązanie, które warto mieć na uwadze.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2021, 10:04

Teraz w stolicy powstaje bardzo fajne osiedle Poematu. Godne uwagi są budynki i przestronne, balkony na którym bardzo mi zalezy. Wokół jest bardzo ładna, pełna zieleni okolica.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 229

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >