Mieszkanie w Warszawie, czy pod miastem?

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

4 września 2015, 15:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak to u was było z podejmowaniem takiej decyzji? Ja właśnie rozglądam się za mieszkaniem i te =http://www.dbd.com.pl/]mieszkania żyrardów są bardzo fajne, no i dużo tańsze niż te w stolicy.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 15:26
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 września 2015, 13:33

To jest indywidualna sprawa zawsze, dla każdego najlepsze będzie inne rozwiązanie. Osobiście zainwestowałbym w jakieś fajne mieszkanie w mieście. Na przykład białołęckie osiedle ostródzka: http://www.osiedleostrodzka.pl/ jest bardzo fajne. Bardzo mi się podoba ta promocja 3 pokoje w cenie 2, można zaoszczędzić. Dwa – inwestycja jest gotowa, mieszkania są gotowe, a nie na papierze.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 15:26
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 września 2015, 13:09

Wiele zależy od Twoich upodobań i trybu życia. Jeżeli wolisz nowe mieszkanie bliżej centrum, poszukaj czegoś w sieci, np. na dopoznania.pl jest sporo ofert. KLIK

Ten post był edytowany przez tomaszz dnia: 8 października 2015, 10:02
Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2015, 09:20

W Radzyminie masz nowe mieszkania na osiedlu Akacjowa Aleja za ponad 4k za metr. Bardzo dobry standard, piękna okolica. Teraz pomyśl sobie ile musiałbyś zapłacić za takie samo mieszkanie w samej stolicy. Przecież to kosmiczne różnice.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2015, 13:04

Ja brałem od razu pod uwagę mieszkania na rynku deweloperskim. Obecnie deweloperzy budują za pomocą takich technologii , o których w latach 70 tych czy 80 tych budowniczowie nawet nie śnili. Dzieki temu takie mieszkania sa cieplejsze oraz tańsze w użytkowaniu.

Proponuję wziąć pod uwagę inwestycje nie w samej Warszawie ale pod Warszawą. Dzięki temu można kupić sobie fajne mieszkanie w lepszej cenie.
Ciekawe osiedle powstaje obecnie w Markach:
http://www.bud-dom.org.pl/

Można dzięki temu kupić sobie większy metraż w niskiej zabudowie oraz na spokojnym osiedlu.
Na zdjęciach koncepcja przedstawia sie ciekawie:

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 15:27
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 października 2015, 09:37

O tym samym piszę - Radzymin to inne koszty i inne możliwości. Prawda jest taka, że życie w Warszawie przeznaczone jest dla wybranych, bardzo dobrze zarabiających, a nie zwyczajnych ludzi. I to akurat prędko się nie zmieni - nie te koszty.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2015, 10:26

Nie jest przeznaczone dla wybranych, jeśli kupić mieszkanie w odpowiedniej lokalizacji. Np. na Białołęce, która się bardzo dobrze rozwija, jest Osiedle Ostródzka:http://www.osiedleostrodzka.pl/ - mieszkania nie są drogie, a funkcjonalne – można je ciekawie urządzić. Druga sprawa to sprawna komunikacja – nie tracisz czasu na dojazdy spod miasta.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 15:28
Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2015, 02:45

Ja chyba nie chciałbym mieszkać na stałe w Warszawie. Pochodze z okolic Poznania i bliższe są mi jednak okolice wielkopolski niz mazowsza (czemu u was tak mało osób interesuje się żużlem?) Rozważam możliwość powrotu w rodzinne strony, ale juz na swoje. Nawet spodobało mi się jedno mieszkanie od dewelopera Marcopolo Development, więc jest szansa, ze sie zdecyduję

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2015, 11:03

W zasadzie nie widzę sensu kupowania mieszkania daleko od Warszawy. Traci się codziennie sporo czasu na dojazdy samochodem czy pociągiem, dodatkowo marnujemy czas. Jak się wybierze w Warszawie dobre osiedle to cenowo nie wychodzi w cale drożej niż mieszkanie pod miastem. Np. biorąc Osiedle Ostródzka, gdzie moim zdaniem cena jest naprawdę fajna za mieszkanie widać, że można zaoszczędzić, tylko trzeba poszukać.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 stycznia 2016, 20:06

Zgadzam sie: good 1 bad

Zdecydowanie wolę mieszkanie w okolicy niż samym centrum miasta, a idealnym rozwiązaniem jest niewysoki blok z windą i garażami taki jak Arkadia Łomianki,takie rozwiązania mają przyszłość, bo w centrum już nie da się mieszkać.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 823 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19486 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 401

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >