Mieszkanie w Warszawie, czy pod miastem?

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

22 grudnia 2017, 11:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik fikson napisał: Ja zakupiłęm właśnie segment bezczynszowy w Wawrze.
Osiedle Stoczniowców 2 dewelopera Aras. Przekonały mnie:
metraż, cena, infrastruktura, otoczenie. Jestem przerażony
ceną niektórych mieszkań. Chodzi mi o to, że
niejednokrotnie mieszkanie jest droższe od domu, takie to
rozwiązanie nie każdemu pasuje. Ogólnie warto właśnie
poszukać, bo można utrzelić coś ciekawszego.

Gratki :) Fajne osiedle Stoczniowców 2. Chciałbym właśnie żonę namówić na to, aby sprzedać mieszkanie w bloku, sprzedać działkę, którą mamy i właśnie zakupić segment. Planujemy jeszcze jedno dziecko, więc coś o większym mterażu jest jak najbardziej pożądane przeze mnie teraz. Pasuje mi też lokalizacja, bo teraz mamy mieszkanie w Jóżefowie, więc do Warszawy mielibyśmy nawet zdecydowanie bliżej.

Ten post był edytowany przez boxon dnia: 22 grudnia 2017, 11:31
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 grudnia 2017, 20:48

Ja jestem uparcie zadania że mieszkanie pod warszawą to świetna inwestycja! Zobacz sobie inwestycję Dom Marzeń w Piasecznie! :) Ceny są przystępne i dużo metraży do wyboru!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 grudnia 2017, 15:18

Ja niedawno kupowałem mieszkanie od dewelopera i powiem Ci szczerze, że takie nowe mieszkania poznań wcale nie są drogie. Sprawdź sobie ofertę dewelopera Ronson, a przekonasz się sam. Poza tym uważam, że takie nowe mieszkanie to bardzo dobra inwestycja pieniędzy! Oferta deweloper warszawa należy do jednych z lepszych jeśli chodzi o deweloper-kę w Polsce.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2017, 09:58

My właśnie przymierzamy się do kupna mieszkania, bierzemy pod uwagę inwestycje dewelopera APM Development na Mokotowie, jest ich kilka, można zobaczyć na http://www.apm-development.com.pl. Dlaczego Mokotów? Mieszkamy tu 6 lat i dobrze się tu żyje :) A dewelopera polecali nam znajomi, ma świetne opinie i wiele lat doświadczenia na rynku nieruchomości, co jest nie bez znaczenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2017, 23:42

To jest oczywiście kwestia mocno indywidualna, aczkolwiek ostatnie trendy mówią, że ludzie częściej wyjeżdżają pod miasto :) W sumie nic w tym dziwnego, skoro ceny mieszkań mogą się zaczynać od nawet 4600zł jak to jest w Walendowie! (potwierdzenie tutaj - http://www.walendowpark.pl/)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 stycznia 2018, 10:47

oczywiście że to kwestia indywidualna i jeśli o mnie chodzi to mieszkanie w mieście jest zdecydowanie lepszą opcją. mam wszędzie bliżej, a że zgiełku nie lubię to kupiłem mieszkanie w Wilanowie. tutaj jest bardzo spokojnie, tyle tych parków jest że jest też gdzie sobie odpocząć. korzystałem z pomocy pośrednika p. Jaworskiego z biura na ul. Klimczaka i co by nie powiedzieć, profesjonalista bez dwóch zdań. kontakt bezproblemowy, sympatycznie, konkretne działania i pomoc we wszystkim- wsparciu przy uzyskaniu kredytu później w przeprowadzce. jestem naprawdę zadowolony, zostawię Wam do niego telefon jakbyście chcieli skorzystać z pomocy porządnego agenta 603 195 624

Zgłoś | Cytuj | Link

18 stycznia 2018, 14:07

Moim zdaniem właśnie domy pod miastem np. w Górze Kalawarii są bardzo dobrym rozwiązaniem. Jest taniej, komfort mieszkania bardzo duży, nie ma na co narzekać, a zwłaszcza na to, że jest potrzeba zaciągnięcia nie tak dużego kredytu. Polecam zajrzeć sobie na http://pbekodom.pl/ mają bardzo fajną ofertę. Mój znajomy kupił i jest bardzo zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2018, 13:29

A co w zakresie ubezpieczenia mieszkania? Jesteście w stanie coś sprawdzonego doradzić? Zastanawiam się, czy coś stąd jest ok strzezdom.pl... Co o tym myślicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2018, 10:24

Bez problemu można kupić w mieście (Warszawa) tylko nie w jakieś mega zatłoczonej dzielnicy, tylko w takiej, która ma sporo zieleni, mniejsze obciążenie ruchem i dobrą komunikację. Włochy są właśnie taką dzielnicą. Mogę polecić osiedle dewelopera Belvedere Dźwigowa Park. Teraz właśnie kupiłęm tam mieszkanie, z przeznaczeniem początkowo na wynajem, a potem dla syna, który na razie nie jest pełnoletni.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lutego 2018, 11:42

Całkiem spoko są mieszkania na obrzeżach miasta, np na Bemowie :)
Sporo zieleni, spokój a komunikacja z miastem naprawdę szybka i wygodna :D

Ta inwestycja wydaje się ciekawa: http://dor.pl/investments/bemowo-park-lokaliz acja

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 21 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 9 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19454 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 313

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >