Użytkownik fikson napisał: Ja zakupiłęm właśnie segment
bezczynszowy w Wawrze.
Osiedle Stoczniowców 2 dewelopera Aras. Przekonały
mnie:
metraż, cena, infrastruktura, otoczenie. Jestem
przerażony
ceną niektórych mieszkań. Chodzi mi o to, że
niejednokrotnie mieszkanie jest droższe od domu, takie
to
rozwiązanie nie każdemu pasuje. Ogólnie warto
właśnie
poszukać, bo można utrzelić coś
ciekawszego.
Gratki :) Fajne osiedle Stoczniowców 2. Chciałbym
właśnie żonę namówić na to, aby sprzedać mieszkanie w
bloku, sprzedać działkę, którą mamy i właśnie
zakupić segment. Planujemy jeszcze jedno dziecko, więc
coś o większym mterażu jest jak najbardziej pożądane
przeze mnie teraz. Pasuje mi też lokalizacja, bo teraz mamy
mieszkanie w Jóżefowie, więc do Warszawy mielibyśmy
nawet zdecydowanie bliżej.
Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸
offline boxon fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez boxon dnia: 22 grudnia 2017, 11:31 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: karol781 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline adrian545 praktykant
|
Ja niedawno kupowałem mieszkanie od dewelopera i powiem Ci szczerze, że takie nowe mieszkania poznań wcale nie są drogie. Sprawdź sobie ofertę dewelopera Ronson, a przekonasz się sam. Poza tym uważam, że takie nowe mieszkanie to bardzo dobra inwestycja pieniędzy! Oferta deweloper warszawa należy do jednych z lepszych jeśli chodzi o deweloper-kę w Polsce. |
| |
Gość: sigma33 praktykant |
My właśnie przymierzamy się do kupna mieszkania, bierzemy pod uwagę inwestycje dewelopera APM Development na Mokotowie, jest ich kilka, można zobaczyć na http://www.apm-development.com.pl. Dlaczego Mokotów? Mieszkamy tu 6 lat i dobrze się tu żyje :) A dewelopera polecali nam znajomi, ma świetne opinie i wiele lat doświadczenia na rynku nieruchomości, co jest nie bez znaczenia. |
| |
Gość: Czarodziej1972 praktykant |
To jest oczywiście kwestia mocno indywidualna, aczkolwiek ostatnie trendy mówią, że ludzie częściej wyjeżdżają pod miasto :) W sumie nic w tym dziwnego, skoro ceny mieszkań mogą się zaczynać od nawet 4600zł jak to jest w Walendowie! (potwierdzenie tutaj - http://www.walendowpark.pl/) |
| |
Reklamy Google | |
offline prom doświadczony
|
oczywiście że to kwestia indywidualna i jeśli o mnie chodzi to mieszkanie w mieście jest zdecydowanie lepszą opcją. mam wszędzie bliżej, a że zgiełku nie lubię to kupiłem mieszkanie w Wilanowie. tutaj jest bardzo spokojnie, tyle tych parków jest że jest też gdzie sobie odpocząć. korzystałem z pomocy pośrednika p. Jaworskiego z biura na ul. Klimczaka i co by nie powiedzieć, profesjonalista bez dwóch zdań. kontakt bezproblemowy, sympatycznie, konkretne działania i pomoc we wszystkim- wsparciu przy uzyskaniu kredytu później w przeprowadzce. jestem naprawdę zadowolony, zostawię Wam do niego telefon jakbyście chcieli skorzystać z pomocy porządnego agenta 603 195 624 |
| |
offline mizzzik kierownik
|
Moim zdaniem właśnie domy pod miastem np. w Górze Kalawarii są bardzo dobrym rozwiązaniem. Jest taniej, komfort mieszkania bardzo duży, nie ma na co narzekać, a zwłaszcza na to, że jest potrzeba zaciągnięcia nie tak dużego kredytu. Polecam zajrzeć sobie na http://pbekodom.pl/ mają bardzo fajną ofertę. Mój znajomy kupił i jest bardzo zadowolony. |
| |
offline ash.vegas praktykant
|
A co w zakresie ubezpieczenia mieszkania? Jesteście w stanie coś sprawdzonego doradzić? Zastanawiam się, czy coś stąd jest ok strzezdom.pl... Co o tym myślicie? |
| |
offline morales inżynier
|
Bez problemu można kupić w mieście (Warszawa) tylko nie w jakieś mega zatłoczonej dzielnicy, tylko w takiej, która ma sporo zieleni, mniejsze obciążenie ruchem i dobrą komunikację. Włochy są właśnie taką dzielnicą. Mogę polecić osiedle dewelopera Belvedere Dźwigowa Park. Teraz właśnie kupiłęm tam mieszkanie, z przeznaczeniem początkowo na wynajem, a potem dla syna, który na razie nie jest pełnoletni. |
| |
Gość: JoannaM89 praktykant |
Całkiem spoko są mieszkania na obrzeżach miasta, np na
Bemowie :) |
|
Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸