To jest kwestia indywidualna, wiadomo że każdy poleci co innego. Ja zdecydowałem się w kazdym razie na mieszkanie w Warszawie, dokładniej mówić w Wilanowie i jestem zadowolony. Wszędzie mam blisko, samo mieszkanie było w dobrej cenie i jest bardzo komfortowe. Znalezione przez pośrednika Eugeniusza Jaworskiego - tel. 603 195 624 , które szczerze polecam, bo nasza współpraca przebiegła bezproblemowo
Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 12 13 14 15 16 ▸ ▸▸
offline Roman W kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: mika71 praktykant |
mój problem polega na wyborze między dwoma mieszkaniami. jedno na Natolinie stare budownictwo, cena atrakcyjna ale niestety już wiadomo, że cała łazienka do zrobienia i możliwe, że instalacja elektryczna do wymiany bo było jakieś zalanie; a nowym deweloperskim stanem na Woli na które musiałabym wziąc większy kredyt, ale wiadomo nówka... poradźcie coś |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Waldek88 praktykant |
|
| |
offline Lehu praktykant
|
Szczerze Wam powiem, że oglądałem ostatnio z żoną domy w komorowie bo jesteśmy zaintersowani kupnem lub wybudowaniem własnego i wiele fajnych inspiracji znaleźliśmy. Rozmawialiśmy z kilkoma rodzinami nawet i polecono nam http://www.ventana.pl/domy-i-rezydencje/ascot / konkretnie projekt domu ascot co byscie o nim powiedzieli? Faktycznie funkcjonalny i wart uwagi? |
| |
Gość: Rafał praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Czarny inżynier
|
|
| |
Gość: MarekCzekał praktykant |
Ja kupiłem na osiedlu Dźwigowa Park na Włochach. Czekam teraz na obiór kluczy, jestem mega zadowolony z zakupu. Do wyboru miałem jeszcze 75 metrów na Mokotowie, ale szczerze powiem przestraszył mnie tłok oraz cena. Tu na Włochach jest spokojniej, dużo zielni, generalnie wygodniej. |
| |
offline Biszkopcik doświadczony
|
|
| |
Gość: amena praktykant |
|
| |
Gość: KaśkaKaśka praktykant |
Myślę, że w Warszawie też można znaleźć ciekawe oferty mieszkań. Ja niedawno skorzystałam z pomocy pośrednika nieruchomości http://www.kuznianieruchomosci.pl i wyszukali nam z mężem świetną ofertę. Polecam tę stronę! |
|
Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 12 13 14 15 16 ▸ ▸▸