offline MążKariny praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Jasiek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Roman23 praktykant |
|
| |
Gość: dynastyfan praktykant |
A ten blok to w ogole stoi czy jak, nie jestem z warszawy a szukam czegos pod wynajem, zależy mi żeby to było w centrum bo będzie więcej chętnych pewnie, mysle nawet o wynajmowaniu go tak biznesowo, na doby, weekendy no w sumie sam nie wiem, robil ktoś z was tak, idzie to ogarnąć, czy szkoda zawracania glowy? Pieniądze będą większe niż taki normalny miesięczny wynajem ale zastanawiam się czy to warte uwagi |
| |
offline domi.nika fachowiec
|
ciężko mi znaleźć fajne nieruchomości, coś tam na Woli
jest fajnego aktualnie, coś wpadlo w oko? |
| |
Reklamy Google | |
offline jamajka fachowiec
|
Akurat ja jestem zdania, że bardzo istotną kwestią jest to aby mieć wiedzę w jaki sposób możemy w miarę szybko sprzedać mieszkanie i na takich elementach ja bym się skupił. Uważam, że bardzo dobrze o tym napisano w https://mylomza.pl/artykul/jak-szybko-mozna-s przedac/1380706 więc zachęcam każdego do zapoznania się z tym wpisem. |
|
Mieszkanie na woli
«
Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości
Ostatnio na forum
- Mieszkania pod klucz Liczba postów: 30 Grupa: Rynek pierw... Jeżeli szukacie ciekawych mieszkań wykończonych pod klucz, to warto zerknąć na Hexar.Nieruchomości.pl w razie pytań służymy swoją pomocą :)
- Mieszkanie w bloku Liczba postów: 131 Grupa: Rynek pierw...
- Biuro nieruchomości Szczytno Liczba postów: 20 Grupa: Rynek pierw... Oczywiście takie miejsca są bardzo ważne i ja jeszcze chcę powiedzieć, ze także dobrze jest wiedzieć na co zwrócić uwagę gdy kupujemy pierwszy dom. Tak naprawdę...
- Zobacz jak sprawdzić nieruchomość przed kupnem ! Liczba postów: 55 Grupa: Rynek pierw... Sprawdzenie mieszkania przed kupnem to podstawa. Musimy sprawdzić stan budynku, jak i samego mieszkania.
- Niezbudowane mieszkanie Liczba postów: 8 Grupa: Rynek pierw... Jedną z kluczowych zalet skupu mieszkań za gotówkę jest brak konieczności przeprowadzania kosztownych remontów przed sprzedażą. Firmy takie jak opisane na https...